Face to Face

Ο προπονητής του Ζινκερνάγκελ στη Σοντερίσκε στο BN Sports: «Έτσι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό – Πάντα πίστευα ότι θα φτάσει ψηλά» (video)

Ο προπονητής του Ζινκερνάγκελ στη Σοντερίσκε στο BN Sports: «Έτσι θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό – Πάντα πίστευα ότι θα φτάσει ψηλά» (video)

Είναι από τους προπονητές που τον έζησαν στη Νορβηγία και στα αρχικά του βήματα. Ο Γιάκομπ Μίχελσεν αναφέρθηκε αποκλειστικά στο BN Sports για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και τόνισε το τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Έκανε… παπάδες με τη Μπόντο Γκλιμτ και κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Premier League και τη Γουότφορντ. Ο Φίλιπ Ζινκεράνγκελ μπορεί να μην έπιασε στον αγγλικό σύλλογο αλλά ήταν εξαιρετικός με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, κερδίζοντας την άνοδο μαζί της αλλά και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

12ONSOCCER-superJumbo.jpg

Ένας από τους προπονητές που είχε, ήταν ο Γιάκομπ Μίχελσεν, όταν βρισκόταν στη Σοντερίσκε. Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν για έξι μήνες και ο Δανός εξτρέμ πέτυχε ένα γκολ και μία ασίστ σε 13 ματς υπό τις οδηγίες του.

Ο έμπειρος κόουτς μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και αναφέρθηκε στον 27χρονο άσο για το τι μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό, το δυνατό του σημείο αλλά και όσα θυμάται από την κοινή τους παρουσία τη Νορβηγία.

  • Πρώτα απ 'όλα, πείτε μου για τον Ζινκερνάγκελ. Ποιο είναι το πιο δυνατό του σημείο;

«Έχει αρκετά καλά σημεία ο Ζινκερνάγκελ. Αρχικά έχει τρομερή τεχνική κατάρτιση την οποία δουλεύει εδώ και χρόνια και τον έχει βοηθήσει στο «Ένας με έναν». Από εκεί και πέρα, έχει υπέροχο σουτ και ξέρει πότε πρέπει να εκτελέσει»

  • Πώς μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό;

«Είναι το κλασσικό «10άρι» που παίζει άνετα και ως εξτρέμ. Ένας πολυθεσίτης δηλαδή, κάτι που από μόνο του βοηθάει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Φυσικά, το γεγονός πως ξέρει να κρατήσει τη μπάλα και να ανοίξει το παιχνίδι, είναι ακόμα ένα συν για την ελληνική ομάδα»

  • Όταν ήταν στην Σοντερίσκε, πιστεύατε ότι μπορεί να παίξει σε μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη;

«Πάντα το πίστευα ότι θα γίνει καλός ποδοσφαιριστής. Είχε όλο το ταλέντο και την ικανότητα να φτάσει ψηλά και τα κατάφερε. Είμαι υπέρηφανος για εκείνον»

  • Τον είδατε πέρυσι στη Νότιγχαμ; Αν ναι, τι σας άρεσε περισσότερο;

«Η αλήθεια είναι πως από τότε που έφυγε από τη Μπόντο Γκλιμτ δεν τον έχω δει τόσο πολύ. Ήταν εξαιρετικός στη Μπόντο και οι αριθμοί το αποδεικνύουν. Ειλικρινά έκανε τρομερά πράγματα και στη Νότιγχαμ στάθηκε πολύ καλό τρόπο»

  • Σαν χαρακτήρας πώς είναι;

«Είναι πολύ καλό παιδί. Δυστυχώς δεν τον έζησα πολύ γιατί ήταν για έξι μήνες όσο ήμουν εγώ αλλά ήταν πολύ καλός χαρακτήρας και πάντα χαμογελαστός»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0