Face to Face

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου!» (video)

Ο Νίκλας Ελίασον στο BN Sports: «Από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου!» (video)

Συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως «Mr.Assist», αλλά στα φετινά Play Offs, o Νίκλας Ελίασον εξελίσσεται στον άνθρωπο των... ντέρμπι για την ΑΕΚ! Αμέσως μετά το «σφράγισμα» της επιβλητικής νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό (24/04, 3-0), μίλησε στο BN Sports, τόσο για τα δύο δικά του γκολ, όσο και για την back-to-back κατάκτηση του τίτλου, που ήρθε ένα «βήμα» πιο κοντά. Κι όλα αυτά, ενώ ο Λιβάι Γκαρσία τον «αποθέωνε»!

Σχετικά Άρθρα
Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Χαμογελαστός, ευτυχής για τα δύο γκολ του, αλλά συγκρατημένος. Ο Νίκλας Ελίασον αναδείχθηκε ως MVP του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των Play Offs της Stoiximan Super League. Και πώς να γινόταν αλλιώς, όταν στο επιβλητικό 3-0 (24/04) της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού, αυτός σκόραρε δύο φορές, κρίνοντας -ουσιαστικά- ένα ακόμα ντέρμπι, μετά από εκείνο με τον Ολυμπιακό!

«Τι παίκτης είσαι εσύ;» του φώναζε ο Λιβάι Γκαρσία, καθώς αποχωρούσε από τη μεικτή ζώνη της OPAP Arena! «Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ» τόνισε ο Σουηδός εξτρέμ από την άλλη, που φέτος, έκανε προσωπικό ρεκόρ, σκοράροντας οκτώ φορές σε ματς πρωταθλήματος, για πρώτη φορά στην καριέρα του!

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα, αλλά δείξαμε από το 1ο λεπτό πως ήμασταν πεινασμένοι και είχαμε υψηλά επίπεδα έντασης. Τους το κάναμε δύσκολο και νομίζω πως δείξαμε την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα» ανέφερε αρχικά, μιλώντας στο BN Sports, για να συμπληρώσει.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνιση και με το τρίποντο. Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι, πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερα στην έδρα μας. Αν ήταν το καλύτερο μας ματς; Αυτό θα ήταν καλύτερα να το κρίνουν όσοι το έβλεπαν απ' έξω!»



Όπως προαναφέρθηκε και έχει ειπωθεί ξανά, ο Νίκλας Ελίασον δεν είναι απλώς ο «Mr.Assist» της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν. Εκτός από εννιά ασίστ, έχει και οκτώ γκολ! Κάτι που στο ρεπερτόριο της περσινής του εκδοχής, δεν υπήρχε!

«Πέρυσι ένιωθα καλά στην αρχή, είχα έναν δύσκολο τραυματισμό και έπρεπε να επιστρέψω. Αυτήν τη σεζόν, αισθάνομαι καλά και η ομάδα με βοηθάει πολύ. Μερικές φορές, πρόκειται απλά για μερικές λεπτομέρειες.

Όπως το να βρίσκεσαι στη σωστή θέση, να βρεις μερικά γκολ και να συνεχίσεις έτσι. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω την ομάδα, με κάθε δυνατό τρόπο, είτε είναι με γκολ, είτε είναι με ασίστ».

Εκτός συζήτησης, δεν θα ήταν δυνατό να μείνει η εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην OPAP Arena, πριν τη «σέντρα» ακόμη, δίνοντας τεράστια ώθηση στους παίκτες της ΑΕΚ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Από την πρώτη στιγμή που βγήκαμε για προθέρμανση, η ατμόσφαιρα ήταν φοβερή. Και ήδη, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας, μπορούσες να αισθανθείς πως το ματς αυτό ήταν ξεχωριστό για τους φίλους της ΑΕΚ. Και γι' αυτό, προσπαθήσαμε από το πρώτο λεπτό να παίξουμε με υψηλή ένταση και οι οπαδοί μας, μάς έδωσαν ενέργεια για να κερδίσουμε τις μονομαχίες και να βάλουμε τα γκολ. Μας βοήθησαν πολύ».



Όσον αφορά, στο αν μετά τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, «ετοιμάζεται» να κρίνει και αυτό της Κυριακής (28/04) απέναντι στον ΠΑΟΚ, τόνισε:

«Κοιτάμε κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά. Απομένουν ακόμη τρεις αγώνες, θα είναι δύσκολα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Θα ξεκουραστούμε και θα επιχειρήσουμε να πάρουμε το τρίποντο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο πρόσημο που βάζει στην έως τώρα παρουσία του στην ΑΕΚ, μετά από περίπου δύο χρόνια παρουσίας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Από την πρώτη μέρα, αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα για εμένα. Της οικογένειάς μου, της αρέσει πολύ εδώ».



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0