Face to Face

Ο Έκι Πόνσε στο BN Sports: «Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τον Λιβάι, χαίρομαι για την απόδοσή του!» (video)

Ο Έκι Πόνσε στο BN Sports: «Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τον Λιβάι, χαίρομαι για την απόδοσή του!» (video)

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη! Ο Έκι Πόνσε σκόραρε δύο φορές, χάρισε στην «Ένωση» τα ιδανικά γενέθλια και παράλληλα, «έπιασε» τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία. Στο μυαλό του, όμως, παρότι σπάνια παίζουν μαζί, λειτουργούν σαν... ένα!

Δηλώσεις στον Φάνη Τσοκανά

Η ΑΕΚ μετέτρεψε σε ένα ατελείωτο πάρτι το ματς με τον Άρη. Μία ημέρα μετά τη συμπλήρωση 100 ετών από την ημέρα της ίδρυσής της (13/04), είδε τον Έκι Πόνσε να «ξαναπαίρνει» το... όπλο του και να της χαρίζει το «τρίποντο», που την έφερε στην πρώτη θέση της Stoiximan Super League.

Ο σύλλογος, από τη μία, έκανε το τέλειο πάρτι γενεθλίων, ενώ ο ίδιος ο Πόνσε, «έπιασε» τον Λιβάι Γκαρσία στην πρώτη θέση των σκόρερς της ΑΕΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 13 γκολ.

Στο μυαλό του, όμως, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ή ανταγωνισμού, όπως δήλωσε στο BN Sports, αμέσως μετά το πέρας της 5ης αγωνιστικής των Play Offs.

Το κάθε άλλο. Ο στόχος τους είναι κοινός και γι' αυτόν παλεύουν, έστω κι αν σπάνια βρίσκονται μαζί στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον ανταγωνισμό με Λιβάι, κι αν «μπαίνει» στη θέση του Αλμέιδα, που πρέπει να επιλέξει έναν από τους δύο:

«Σίγουρα είμαι χαρούμενος και για τον Λιβάι και για τη δική μου απόδοση» ανέφερε αρχικά.

Σαφώς, κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει συνεχώς. Ειδικά ένας επιθετικός, που «τρέφεται» από το γκολ. Ο Ματίας Αλμέιδα, σαφώς και έχει ένα δύσκολο έργο, αφού σε κάθε ματς, καλείται να επιλέξει μόνο έναν τους για την κορυφή της επίθεσης.

Ερωτηθείς ο Αργεντίνος φορ για το αν «μπαίνει» στην θέση του προπονητή του, απάντησε:

«Το θέμα για εμένα είναι αρκετά απλό: είναι να μπορούμε και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δεν έχει να κάνει ούτε με σύγκριση, ούτε με ανταγωνισμό μεταξύ μας. Αυτό που σκεφτόμαστε, είναι όταν ο προπονητής επιλέγει να μας δώσει την ευκαιρία, να προσπαθούμε να κάνουμε από την πλευρά μας το καλύτερο δυνατό, για να βοηθήσουμε την ομάδα».

πονσε_λιβαι.jpg

Τόσο στην πρώτη του θητεία, όσο και στην τωρινή, ο Έκι Πόνσε έχει φροντίσει να αναπτύξει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της ΑΕΚ. Ειδικά από τη στιγμή που «ξεκλειδώθηκε» και άρχισε να σκοράρει κατά ριπάς.

Στο ματς απέναντι στον Άρη ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και κατά την αντικατάστασή του, αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο, που φώναζε το όνομά του. Πώς ένιωσε;

Όσα ανέφερε στο φινάλε των δηλώσεών του, καθιστούν ξεκάθαρα τα συναισθήματά του, γενικότερα. Όχι μόνο για το βράδυ της Κυριακής.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος. Είμαι ευγνώμων στην ΑΕΚ. Όχι μόνο τώρα, αλλά πάντοτε, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου. Νιώθω μία ιδιαίτερη αγάπη από την πλευρά του κόσμου της ΑΕΚ. Τώρα από τη δική μου πλευρά, προσπαθώ να βοηθήσω όσο περισσότερο γίνεται, όταν είμαι μες τον αγωνιστικό χώρο».

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0