Τένις

Miami Open: «Σάρωσε» την Γιούαν η Μαρία (2-0 σετ) και προκρίθηκε εύκολα στους «32»

Miami Open: «Σάρωσε» την Γιούαν η Μαρία (2-0 σετ) και προκρίθηκε εύκολα στους «32»

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν σκέτη απόλαυση και μπήκε με το «δεξί» στο Open του Μαϊάμι, κερδίζοντας με άνεση (2-0) την Κινέζα Γούε Γιουάν! Πέταξε για τους «32» η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

35 λεπτά αρκούσαν στην Μαρία για να εξασφαλίσει από την Κινέζα Γιουάν το πρώτο σετ με 6-2. Με εξαιρετικά χτυπήματα από forehand και backhand, αλλά και φοβερά στατιστικά στο σερβίς της, η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 4-0 από νωρίς. Κάπου εκεί η Γιουάν ανέβασε την ποιότητά της κυρίως στο forehand, αλλά τελικώς «υπέκυψε» αν και είχε φτάσει σε μπρέικ και μείωση του σκορ σε 3-2. Οι δέκα winners της Μαρίας, αλλά και ένα επιμέρους 30 έναντι 15 (πόντων) επί της Κινέζας, έκαναν την διαφορά στο πρώτο σετ.

Ύστερα από 44 λεπτά στο δεύτερο σετ και με παρεμφερές σκορ (6-2), η Μαρία με πολύ πειστική εμφάνιση προκρίθηκε στον 3ο γύρο. Με όπλο το πρώτο σερβίς (αν και με μόλις δύο άσσους) και με 80% ποσοστό επιτυχίας, το έργο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας έγινε πολύ εύκολο απέναντι στην Κινέζα. Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη, έκανε άλλα δυο break στο 2ο σετ και με συνολικά 5 break, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται με φόρα από τον τελικό του Indian Wells.

Η επόμενη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη, θα προκύψει από την μονομαχία της Αυστραλής, Σαβίλ με την Ουκρανή, Γιαστρέμσκα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0