Τένις

Στέφανος Τσιτσιπάς-Μόντε Κάρλο: Ποσοστό νικών που «ζαλίζει» και απειλεί θρύλους! (video)

Στέφανος Τσιτσιπάς-Μόντε Κάρλο: Ποσοστό νικών που «ζαλίζει» και απειλεί θρύλους! (video)

Οι επιδόσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο «ζαλίζουν»! Το winning rate του Έλληνα πρωταθλητή στο Μονακό αγγίζει το 85% και απειλεί «θρύλους» όπως ο Πιετραντζέλι και ο Ναδάλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει κατακτήσει το τουρνουά του Μόντε Κάρλο δύο φορές και μάλιστα back to back (2021-2022). Είναι κάτι που όλοι οι λάτρεις του τένις  γνωρίζουν πολύ καλά.

Αυτό που ίσως να μην  γνωρίζουν τόσο καλά, είναι το γεγονός πως ο Στέφανος διαθέτει το 3ο μεγαλύτερο winning rate στη διοργάνωση με ποσοστό 83.3% πίσω από τους Ραφαέλ Ναδάλ και Νίκολα Πιετραντζέλι με 92.4% και 85.7% αντίστοιχα.

Και όλο αυτό πριν τον αγώνα του με τον  Αργεντίνο Τόμας Ετσεβερί.



Ακολούθησαν δύο νίκες με Σάσα Ζβέρεφ (γύρος των 16) και Κάρεν Χατσάνοφ (προημιτελικά) που τον έφεραν στο «Final 4» της φετινής διοργάνωσης διευρύνοντας το σερί νικών του στη διοργάνωση που μέχρι πρότινος ήταν  16 νίκες σε 19 αγώνες. (προ Ετσεβερί).

 

 



Υπενθυμίζεται πως στις 14:30 (περίπου) ώρα Ελλάδας,  ο Έλληνας πρωταθλητής πρόκειται να αναμετρηθεί με τον πολύ φορμαρισμένο και νούμερο 2 της παγκόσμιας κατάταξης, Ιταλό Γιανίκ Σίνερ, με «φόντο» ένα εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. 

Η παρουσία του μέχρι στιγμής, επιτρέπει περιθώρια αισιοδοξίας πως ο Έλληνας θα καταφέρει να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0