Football Talk

Για να μείνουν ίδια αλλάζουν όλα: Χαμένη στη μετριότητα η Γιουνάιτεντ, «σφυγμός» στη Γουλβς που... πέφτει!

Για να μείνουν ίδια αλλάζουν όλα: Χαμένη στη μετριότητα η Γιουνάιτεντ, «σφυγμός» στη Γουλβς που... πέφτει!
Ίδια... vibes προβληματισμού και μετριότητας σε Λονδίνο και Μάντσεστερ, καθώς μετά την ήττα της Τσέλσι, ανεπιτυχής κρίθηκε εκ του αποτελέσματος και η νέα δοκιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Μπέρνλι, με το τελικό 2-2 να συνιστά την τρίτη σερί ισοπαλία μιας ομάδας που προχωρά μεν, αλλά δεν τρομάζει. Όπως ακριβώς έκανε εξ αρχής η καταδικασμένη Γουλβς, που μετά το αρνητικό ρεκόρ... αιώνα στη λίγκα δίχως νίκη, αναγεννάται, πάντα ως ουραγός, και πήρε ένα βαθμό κόντρα στην Έβερτον, τον πέμπτο σε τρεις αγώνες. 
Μπέρνλι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2 

Τι και αν ο Ρούμπεν Αμορίν αποτελεί παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Τι και αν η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ήταν πεπεισμένη πως όλα θα αλλάξουν, μόλις ο Πορτογάλος πάψει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας; 

Αυτό δεν συνέβη! Δεν ισχύει και δεν έχει την παραμικρή ρεαλιστική βάση. Και η Μπέρνλι φρόντισε να το αποδείξει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με τους γηπεδούχους να παίρνουν σπουδαία ισοπαλία στο «Τερφ Μουρ», αναδεικνύοντας τα μεγάλα αγωνιστικά ζητήματα που έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Το τελικό 2-2 φαντάζει δίκαιο, την στιγμή που ναι μεν η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό, όπως και ο Μπέντζαμιν Σέσκο, αλλά στο τέλος της ημέρας, μία νέα απώλεια βαθμών είναι γεγονός.

Έβερτον – Γουλβς 1-1

Τα «ζαχαρωτά» είχαν την ευκαιρία να ανέβουν βαθμολογικά, αντιμετωπίζοντας την ουραγό της Premier League. Από την αρχή έως και το τέλος της αναμέτρησης, η Έβερτον ήταν καλύτερη και μάλιστα κατάφερε να προηγηθεί με τον Κιν μόλις στο 17ο λεπτό. Έπειτα από σουτ – ασίστ του Ιρομπούναμ, ο Ιρλανδός έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η ομάδα του Έντουαρτς αντέδρασε και βρήκε γκολ ισοφάρισης με τον Μανέ, στο 69ο λεπτό. Η Έβερτον ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες, χάνοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γκρίλις, και με απευθείας κόκκινη τον Κιν.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης