Τένις

Madrid Open: Φοβερή Σάκκαρη, «έσβησε» τη Βέκιτς στην πρεμιέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση!

Madrid Open: Φοβερή Σάκκαρη, «έσβησε» τη Βέκιτς στην πρεμιέρα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση!

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Madrid Open η Μαρία Σακκάρη που νίκησε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) την Ντόνα Βέκιτς και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Μαρία Σάκκαρη ρίχτηκε στη μάχη του Madrid Open απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς από την Κροατία, για τον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Σε μία αναμέτρηση που διήρκησε 1 ώρα και 23 λεπτά, η Ελληνίδα τενίστρια ήταν απόλυτα συγκεντρωμένη και έκανε ό,τι έπρεπε για να βρεθεί αυτή στην επόμενη φάση.

H αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Σάκκαρη να «δωρίζει» το πρώτο της game στη Βέκιτς, αλλά να απαντά αμέσως με δικό της break. Στη συνέχεια, είχε την ευκαιρία να κάνει και δεύτερο break στην αντίπαλό της, αλλά η Βέκιτς της «έσβησε» το break point, κράτησε το σερβίς της και έκανε το 2-2.

Η Ελληνίδα τενίστρια, σε ένα κρίσιμο σημείο του σετ, σημείωσε και δεύτερο break, πέρασε μπροστά με 2 games και σέρβιρε επιτυχώς για την κατάκτηση του πρώτου σετ, με 6-3.

Με το «καλημέρα» του δεύτερου σετ, η Σάκκαρη έκανε το break και βρέθηκε από νωρίς σε θέση οδηγού. Στη συνέχεια, είχε το πάνω χέρι και κράτησε το σερβίς της διατηρώντας αυτή τη διαφορά των δύο games που «έχτισε» από νωρίς. Μάλιστα, έφτασε κοντά σε δεύτερο break, αλλά η Βέκιτς υπερασπίστηκε το σερβίς της, μένοντας ζωντανή στο ματς.

Παρ’ όλα αυτά, η Σάκκαρη δεν της άφησε περιθώριο για κάτι παραπάνω. Έφτασε και σε τρίτο break, «λυγίζοντας» ουσιαστικά την αντίπαλό της και κέρδισε το δεύτερο σετ με 6-2. Έτσι, η Ελληνίδα τενίστρια πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο του Madrid Open.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0