TV or not TV

Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του BN Sports, για το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, σχετικά με την ιστορία του EURO!

Οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του BN Sports, για το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, σχετικά με την ιστορία του EURO!

Δείτε τους νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του BN Sports, για το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, με τίτλο «Δυσκολότερο από ένα Μουντιάλ - EURO: Τα 60 χρόνια μιας ευρωπαϊκής ιστορίας»!

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα βιβλίου, στις 23 Απριλίου, το BN Sports αποφάσισε να «τρέξει» έναν διαγωνισμό σε Facebook και Instagram, προκειμένου να χαρίσει σε δύο τυχερούς για το νέο βιβλίο του Αντώνη Καρπετόπουλου, με τίτλο «Δυσκολότερο από ένα Μουντιάλ - EURO: Τα 60 χρόνια μιας ευρωπαϊκής ιστορίας»!

Οι συμμετοχές ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (26/04) και οι νικητές ανακοινώθηκαν το πρωί του Σαββάτου (27/04) στην εκπομπή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου στον BwinΣΠΟΡ FM 94.6, «Τα διαμάντια είναι παντοτινά»!

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις Παπαδόπουλος» και αναλύει τον θεσμό του EURO από την αρχή του, φτάνοντας μέχρι το σήμερα που κλείνουν 20 χρόνια από τον ανεπανάληπτο θρίαμβο της Εθνικής Ελλάδος το 2004.

Οι νικητές θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στη σελίδα του BN Sports, στο Facebook και στο Instagram αντίστοιχα, προκειμένου να ενημερωθούν για τον τρόπο που θα παραλάβουν το βιβλίο τους.

Ο νικητής του διαγωνισμού του BN Sports, στο Facebook:

fb.jpg

Ο νικητής του διαγωνισμού του BN Sports, στο Instagram:

insta.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0