Τένις

Όλα… τούμπα, «μίλησε» την κρίσιμη στιγμή και έφυγε για τον τελικό της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς! (video)

Όλα… τούμπα, «μίλησε» την κρίσιμη στιγμή και έφυγε για τον τελικό της Βαρκελώνης ο Τσιτσιπάς! (video)

Τι κι αν έχασε το πρώτο σετ; Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν αποφασισμένος, έκανε την ανατροπή κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς (20/04, 2-1 σετ) και έκλεισε την θέση του στον τελικό του ATP της Βαρκελώνης!

Τρομερός για ακόμα μία φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς! Μετά την επιτυχία του στο Μόντε Κάρλο, είναι έτοιμος να διεκδικήσει ακόμα ένα τρόπαιο, αυτή τη φορά στο ATP της Βαρκελώνης, με αντίπαλο τον Κάσπερ Ρουντ!

Μπορεί να βρέθηκε πίσω από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς, αλλά έκανε την ολική ανατροπή και με ένα καταπληκτικό τρίτο σετ, ήταν εκείνος που εξασφάλισε τελικά το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό!

Ο Λάγιοβιτς πατούσε καλύτερα στην έναρξη της αναμέτρησης. Ωστόσο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν θα έπεφτε αμαχητί. Ισοφάρισε σε 5-5, αλλά δεν κατάφερε να επικρατήσει, με τον Σέρβο να παίρνει τα δύο games που ακολούθησαν, κάνοντάς του δικό του.

Το ντέρμπι καλά κρατούσε και κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ. Οι δύο αντίπαλοι «μάχονταν» με όλες τους τις δυνάμεις, όμως ο Τσιτσιπάς έδειξε την κλάση του, κέρδισε με 6-4 και ισοφάρισε σε 1-1.

Κάπου εκεί, πάτησε και το… γκάζι! Ο Τσιτσιπάς ήταν ασταμάτητος στο τελευταίο σετ, προηγήθηκε με 5-1 και από εκεί και πέρα, ουσιαστικά όλα είχαν κριθεί. Εν τέλει, πήρε το τρίτο σετ με 6-2 games και μαζί την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό στην Βαρκελώνη!

Τα σετ: 5-7, 6-4, 6-2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0