Καρώ Σημαία

Αλόνσο: «Να ασκήσουμε παραπάνω πίεση στον Φερστάπεν την επόμενη φορά»

Αλόνσο: «Να ασκήσουμε παραπάνω πίεση στον Φερστάπεν την επόμενη φορά»

Ο Φερνάντο Αλόνσο τόνισε πως στον επόμενο αγώνα θα πρέπει να πιέσουν ακόμα περισσότερο τον Μαξ Φερστάπεν.

Σχετικά Άρθρα

Στη δεύτερη θέση του GP του Καναδά τερμάτισε ο Φερνάντο Αλόνσο, κερδίζοντας τη «μάχη» με τον Λιούις Χάμιλτον. Έπειτα από την ολοκλήρωση του αγώνα της Formula 1, ο Ισπανός τόνισε πως κατάφερε να έχει περισσότερη ταχύτητα από όση θα μπορούσε να εμφανίσει η Aston Martin AMR23, λέγοντας συγκεκριμένα: «Ελπίζαμε να πιέσουμε λίγο περισσότερο τη Red Bull, αλλά χάσαμε μια θέση στην εκκίνηση από τον Λιούις».

Εν συνεχεία ανέφερε: «Έπειτα, μπήκαμε σε μια μάχη με τη Mercedes και ο Λιούις πίεζε σε όλο τον αγώνα, οπότε δεν είχα ούτε έναν γύρο στον οποίο να μπορούσα να χαλαρώσω λίγο. Ήταν μια εκπληκτική μάχη. Στην αρχή είχα λίγη περισσότερη ταχύτητα. Στο τέλος, ο Λιούις είχε λίγη περισσότερη ταχύτητα. Ήταν δύσκολο. Ένας πολύ απαιτητικός αγώνας, με 70 γύρους σε ρυθμό κατατακτήριων σήμερα».

Τέλος, πρόσθεσε ότι την επόμενη φορά ευελπιστεί να ασκήσουν ακόμα περισσότερη πίεση στον Φερστάπεν: «Αισθάνθηκα ότι το αυτοκίνητο ήταν εντάξει. Αλλά απλώς ακολουθούσα τις οδηγίες. Οπότε αυτό ελπίζω πως σημαίνει ότι έχουμε λίγη παραπάνω ταχύτητα, κι έτσι την επόμενη φορά θέλουμε να ασκήσουμε λίγη παραπάνω πίεση στον Μαξ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0