Καρώ Σημαία

Θρίαμβος του Φερστάπεν στη Suzuka για τρίτη διαδοχική χρονιά! (video)

Θρίαμβος του Φερστάπεν στη Suzuka για τρίτη διαδοχική χρονιά! (video)

Ο Ολλανδός πρωταθλητής επέστρεψε στο βάθρο για να πανηγυρίσει την πρωτιά σε ένα Γκραν Πρι, όπου «χτίζει» μία μυθική παράδοση. Δεύτερη θέση για τον ομόσταβλό του στη Red Bull, Πέρεζ. Τρίτη θέση για τον Κάρλος Σάινθ και τη Ferrari

Μεγάλος νικητής του Γκραν Πρι στη Suzuka αναδείχθηκε ο Μαξ Φερστάπεν. Ο Ολλανδός πρωταθλητής ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, ενώ ο Μεξικανός, ομόσταβλός του, Σέρχιο Πέρεζ ανέβηκε στο δεύτερο για να συμπληρωθεί το 1-2 της Red Bull.

Τρίτη θέση για τον Κάρλος Σάινθ της Ferrari, με τον Ισπανό πιλότο να βλέπει βάθρο για τρίτη φορά σε τέσσερις αγώνες.

Ο Φερστάπεν δημιουργεί ισχυρή παράδοση στην Ιαπωνία, καθώς κερδίζει το Γκραν Πρι στην χώρα του «Ανατέλλοντος Ηλίου» για τρίτη διαδοχική χρονιά. Η νίκη του αυτή, που συνοδεύτηκε με επιστροφή στο βάθρο επαναφέρει τον Ολλανδό στην πρώτη θέση στην κατάταξη των οδηγών.

Πολύ καλός και ο Κάρλος Σάινθ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τον Ισπανό να έχει βρεθεί και στην πρώτη θέση, είκοσι περίπου γύρους πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, δίχως όμως να καταφέρει να την κρατήσει έως το τέλος.

Σταθερά προβληματική η εικόνα των οδηγών και των μονοθεσίων της Mercedes με τους Χάμιλτον και Ράσελ να υποφέρουν σε όλη την διάρκεια του ράλι.

Ιστορικός βαθμός για τον Ιάπωνα, Γιούκι Τσουνόντα, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι στη 10η θέση και πήρε έναν βαθμό.

Εγκατάλειψη αγώνα για τους Αλμπόν και Ρικιάρντο με τον Αυστραλό να μην κάνει σωστή εκτίμηση της διαδρομής και να αναγκάζει τον Ταϋλανδό σε έξοδο από την πίστα, έξοδος που αποδείχθηκε καταστροφική και για το μονοθέσιο του Ρικιάρντο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0