Καρώ Σημαία

Η McLaren απέλυσε τον τεχνικό διευθυντή που «έφερε» από τη Ferari!

Η McLaren απέλυσε τον τεχνικό διευθυντή που «έφερε» από τη Ferari!

Τρεις μήνες άντεξε στη θέση του τεχνικού διευθυντή της McLaren ο Νταβίντ Σάντσες!

Στις αρχές του 2024, η McLaren υποδέχθηκε μετά βαΐων και κλάδων τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή, Νταβίντ Σάντσες, ο οποίος βρισκόταν στο δυναμικό της Ferrari.

Παρ’ όλα αυτά, η συνεργασία τους έληξε πολύ γρήγορα, με τον διευθυντή της McLaren, Αντρέα Στέλλα, να υποστηρίζει τα εξής:

«Μετά από εκτενείς συζητήσεις μεταξύ του Νταβίντ Σάντσεζ και της ηγεσίας της ομάδας, ελήφθη από κοινού η απόφαση της αποχώρησης του Νταβίντ από την ομάδα. Έγινε σαφές ότι ο ρόλος, οι ευθύνες και οι φιλοδοξίες που συνδέονταν με τη θέση του Νταβίντ δεν ήταν ευθυγραμμισμένες με τις αρχικές μας προσδοκίες όταν συμφωνήσαμε να έρθει μαζί μας, το Φεβρουάριο του 2023.

Αναγνωρίζοντας την έλλειψη ευθυγράμμισης, ο Νταβίντ κι εγώ συμφωνήσαμε ότι η καλύτερη επιλογή θα ήταν να χωρίσουμε τους δρόμους μας από τώρα, ώστε να του επιτρέψουμε να αναζητήσει άλλες ευκαιρίες που θα αξιοποιήσουν καλύτερα την πλήρη κλίμακα και το εύρος των εξαίρετων δεξιοτήτων του. Εκτιμούμε βαθιά και με ευγνωμοσύνη τη συμβολή του Νταβίντ στο σχετικά μικρό χρονικό διάστημα που ήταν μαζί μας, και του ευχόμαστε το καλύτερο στις μελλοντικές του δραστηριότητες».

Ο Σάντσες από την πλευρά του, τόνισε: «Ενώ ο ρόλος που είχαμε φανταστεί και συμφωνήσει δεν ήταν ευθυγραμμισμένος με την πραγματικότητα της θέσης που διαπίστωσα, φεύγω με σεβασμό στη διοίκηση, θαυμασμό για την αφοσίωση των συναδέλφων μου και με εκτίμηση για την ευθύτητα και ειλικρίνεια με την οποία συζητήσαμε και καταλήξαμε σε αυτή την απόφαση. Εύχομαι στην ομάδα να συνεχίσει την επιτυχία στο ταξίδι της προς την κορυφή, όπου αξίζει, και ανυπομονώ για την επόμενή μου πρόκληση εντός της F1».

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0