Καρώ Σημαία

Ο Τότο Βολφ ξεκαθάρισε ποιος είναι το φαβορί για αντι-Χάμιλτον στη Mercedes!

Ο Τότο Βολφ ξεκαθάρισε ποιος είναι το φαβορί για αντι-Χάμιλτον στη Mercedes!

Με τα ονόματα των Σάινθ, Αλόνσο, ή ακόμα και του Φέτελ να έχουν ακουστεί κατά καιρούς, ο Τότο Βολφ τοποθετήθηκε με σαφήνεια για τη διάδοχη κατάσταση στην Mercedes.

Ο Τότο Βολφ θέλησε να «φρενάρει» την ονοματολογία, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Λιούις Χάμιλτον στην Mercedes από την επόμενη σεζόν, φέρνοντας στο προσκήνιο ο ίδιος έναν οδηγό, που είναι αρκετά πιθανό να αναλάβει αυτόν τον ρόλο.

Πρόκειται για τον 18χρονο Ιταλό Κίμι Αντονέλι, ο οποίος αγωνίζεται στη Formula 2 με την Prema Racing. Αναλυτικά, ο Βολφ εξήγησε τα εξής για την περίπτωσή του:

«Είναι σίγουρα πολύ δυνατός υποψήφιος. Θέλω να δω πώς θα πάει η χρονιά του στην F2, αλλά επίσης να δούμε τι θα γίνει και με κάποιους από τους άλλους οδηγούς της F1. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του και τις ικανότητες του. Απλά νιώθω ότι δεν πρέπει να βιαστώ να αποφασίσω, διότι ο Κίμι είναι μέρος του πλάνου μου για του χρόνου και η αλήθεια είναι ότι έχει την μεγαλύτερη πιθανότητα (να αντικαταστήσει τον Χάμιλτον) και για αυτόν τον λόγο δεν βιάζομαι να πάρω οποιαδήποτε άλλη απόφαση».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0