Καρώ Σημαία

Λεκλέρ: «Προκλητικός ο Σάινθ, μάχεται περισσότερο με εμένα παρά με τους άλλους»

Λεκλέρ: «Προκλητικός ο Σάινθ, μάχεται περισσότερο με εμένα παρά με τους άλλους»

Μετά το τέλος του Sprint της Κίνας, ο Σαρλ Λεκλέρ δεν ήταν ευχαριστημένος από την συμπεριφορά του Κάρλος Σάινθ και τον τρόπο με τον οποίο οι δυο τους ανταγωνίζονται.

Μερικούς γύρους πριν από το φινάλε του Sprint του GP Κίνας, τα δύο μονοθέσια της Φεράρι, με τους Λεκλέρ και Σάινθ ήρθαν σε επαφή και από καθαρή τύχη δεν χρειάστηκε να εγκαταλείψει κανένας από τους δύο τον αγώνα.

Ο Λεκλέρ δεν ήταν καθόλου χαρούμενος από την συμπεριφορά του Σάινθ και στην ραδιοεπικοινωνία με την ομάδα το εξέφρασε έντονα: «Ας μιλήσουμε. Μεταξύ μας μαχόμαστε περισσότερο, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με τους άλλους».

Μετά το τέλος του Sprint ο Μονεγάσκος ερωτήθηκε για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δείτε την απάντηση του:

«Έτσι νομίζω, για να είμαι ειλικρινής κι εγώ στο παρελθόν έχω περάσει τα όρια, και συνήθως όταν συμβαίνει αυτό κάνουμε μια συζήτηση για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα.

Περάσαμε ανάλογες καταστάσεις στο παρελθόν και πήγε πολύ καλά, οπότε δεν ανησυχώ πως θα γίνει κάτι διαφορετικό αυτό το διήμερο. Αλλά σήμερα πέρασε λίγο εκτός ορίων. Έγινε μια επαφή ανάμεσά μας τη στιγμή που ήμασταν σε διαφορετικό ρυθμό, διότι είχα περισώσει αρκετά τα ελαστικά μου και είχα καλό ρυθμό.

Και στο τέλος ήταν κρίμα που χάσαμε την επαφή με τον Πέρεζ και δεν καταφέραμε να τον περάσουμε. Τερματίσαμε στην 4η θέση, που θα μπορούσε να ήταν 3η σε κάποια στιγμή, πάντα μπορείς να τα πας καλύτερα. Αλλά θα αφοσιωθούμε τώρα στο απογευματινό, που μπορεί να αλλάξει τα πάντα για μένα διότι δεν είχα καλές κατατακτήριες στους τελευταίους αγώνες».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0