Football Talk

Η Άστον Βίλα είναι «λαβωμένη» πριν από τη… μάχη με τον Ολυμπιακό!

Η Άστον Βίλα είναι «λαβωμένη» πριν από τη… μάχη με τον Ολυμπιακό!

Τεράστια ανησυχία στην Άστον Βίλα, δύο αναγκαστικές αλλαγές τραυματισμών και ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του Europa Conference League… πλησιάζει!

Σοβαρό πλήγμα φαίνεται πως έχει δεχτεί η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού (02/05, 22:00), Άστον Βίλα, καθώς στο 27ο λεπτό έχασε τον Γιούρι Τίλεμανς με πρόβλημα τραυματισμού στη συνάντηση με την Τσέλσι. Αν μάλιστα κρίνουμε από τις αντιδράσεις του Βέλγου (αποχώρησε δακρυσμένος και γρονθοκοπώντας το έδαφος), ενδέχεται ο τραυματισμός του να είναι αρκετά σοβαρός, με ορατό το ενδεχόμενο να μην τεθεί αντιμέτωπος με τους Πειραιώτες στις δύο αναμετρήσεις που επίκεινται για την φάση των ημιτελικών του Conference League.                                          

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τραυματισμό στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού, με την κατάσταση ασφαλώς να επιδέχεται και επανεκτίμησης. Όπως και να έχει είναι μία σημαντική απουσία με το διάστημα της απουσίας του να αναμένεται να ξεκαθαριστεί πολύ σύντομα.

Και εν συνεχεία, το «σοκ» για τη Βίλα έγινε μεγαλύτερο. Αντικαταστάθηκε και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στο ημίχρονο, με τον Όλσεν να παίρνει τη θέση του! Θυμίζουμε πως ο Αργεντινός γκολκίπερ δεν θα έπαιζε ούτως ή άλλως με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι, λόγω καρτών. Αλλά τι θα συμβεί στη ρεβάνς;

 www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0