Καρώ Σημαία

Ο Χάμιλτον… απασφάλισε: «Προφανώς και μου έκλεψαν το πρωτάθλημα του 2021»!

Ο Χάμιλτον… απασφάλισε: «Προφανώς και μου έκλεψαν το πρωτάθλημα του 2021»!

«Ήξερα πως είτε θα έπεφτα στο έδαφος και θα πέθαινα, είτε θα σηκωνόμουν ψηλά», αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Λιούις Χάμιλτον, για το πόσο τον επηρέασε ο άδικος, κατά τον ίδιο, τρόπος που χάθηκε το πρωτάθλημα του 2021.

Ο Λούις Χάμιλτον υποστήριξε κάθετα πως το πρωτάθλημα του 2021 ήταν «κλεμμένο». Όσο και αν για τους φίλους της Formula 1 είχε μια επική εξέλιξη, ο Βρετανός θρύλος θεωρεί πως το έχασε άδικα, αλλά τόνισε πως έχει συμβιβαστεί με αυτό.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Αν μου το έκλεψαν; Προφανώς. Την ξέρετε την ιστορία. Αλλά αυτό που θεωρώ ότι ήταν πολύ όμορφο εκείνη τη στιγμή, και μου έχει μείνει, ήταν πως ήταν μαζί και ο μπαμπάς μου.

Και φυσικά πήγα να συγχαρώ τον Μαξ, χωρίς να έχω συνειδητοποιήσει εκείνη τη στιγμή την απήχηση που θα είχε κάτι τέτοιο. Όμως καταλάβαινα ότι με παρακολουθούσε εκείνη τη στιγμή και μια μικρή εκδοχή του εαυτού μου. Αισθανόμουν πως εκείνη ήταν η στιγμή που καθόριζε τη ζωή μου, και νομίζω πως όντως ήταν. Το αισθάνθηκα.

Δεν ήξερα πώς θα γινόταν δεκτό κάτι τέτοιο, δεν το είχα φανταστεί. Αλλά είχα αναμφίβολα την επίγνωση πως στα επόμενα 50 μέτρα που θα περπατούσα είτε θα έπεφτα στο έδαφος και θα πέθαινα, είτε θα σηκωνόμουν ψηλά. Αν δω ένα κλιπάκι, ακόμα νιώθω κάτι. Αλλά έχω συμφιλιωθεί με αυτό».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0