Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Χάβρη 3-3: Ο Ράμος την γλίτωσε στο φινάλε από ιστορικό... κάζο! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Χάβρη 3-3: Ο Ράμος την γλίτωσε στο φινάλε από ιστορικό... κάζο! (video)

Η Χάβρη πήγε στο Παρίσι με την πλάτη στον… τοίχο και πάλεψε μέχρι τέλους για μία νίκη, που δεν είχε καταφέρει να πάρει από το 1999. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά, όμως ο Ράμος τους «έκοψε» την χαρά στο τέλος (27/04, 3-3).

Η Χάβρη δίνει μία σκληρή μάχη για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου και απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, για την 31η αγωνιστική της Ligue 1, έδειξε πως είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες της.

Η Χάβρη έδωσε τα πάντα για να πάρει τη νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, μία ομάδα που δεν την έχει νικήσει από το 1999.  

Έφτασε πολύ κοντά σε ένα… χρυσό τρίποντο, όμως ο Ράμος της στέρησε αυτή την χαρά.

Ο Σαμπί με μία εξαιρετική πάσα, βρήκε ολομόναχο τον Οπέρι, μέσα στην αντίπαλη περιοχή και αυτός με έναν «κεραυνό» έκανε το 1-0 στο 19ο λεπτό, με την πρώτη επικίνδυνη επίθεση των φιλοξενούμενων.

Μόλις 10 λεπτά όμως κράτησε η χαρά τους, καθώς οι Ζαΐρ-Εμερί και Μπαρκολά, συνεργάστηκαν ιδανικά στο 29ο λεπτό, με τον τελευταίο να πλασάρει υπέροχα τον αντίπαλο κίπερ και να ισοφαρίζει σε 1-1.

Η Χάβρη ακόμη και έτσι δεν το παράτησε και στο 38ο λεπτό, ο Αγιού με ένα τρομερό σουτ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Νάβας και έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, γράφοντας το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν και στο 61ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι. Ο Τουρέ ανέλαβε την εκτέλεση και με κρύο… αίμα έκανε το 3-1.

Ο Ράμος στο 78ο λεπτό πάσαρε στον Χακίμι και ο Μαροκινός, με ένα άψογο τελείωμα μείωσε σε 3-2 δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για την ανατροπή.  

 Ο Ράμος έγινε η «χρυσή» αλλαγή του Ενρίκε και στο 90+5’ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος (62’ Σκρίνιαρ), Περέιρα, Μπεράλντο, Βιτίνια, Ζαΐρ-Εμερί, Ντεμπελέ (46’ Εμπαπέ), Ασένσιο, Μπαρκολά, Κόλο Μουανί (63’ Ράμος)

Χάβρη (Λ. Έλσνερ): Ντέσμας, Γιορίς, Σάλμιερ, Σανγκατέ, Οπέρι, Ταρχαλίνε, Τουρέ, Νέγκο, Σαμπί, Κασιμίρ, Αγιού (71’ Κέτσα)

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0