Betpost

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ρίξει την… ζαριά της σε σούπερ αποδόσεις από το Pamestoixima! (video)

Η Μαρίνα Σάττι ετοιμάζεται να ρίξει την… ζαριά της σε σούπερ αποδόσεις από το Pamestoixima! (video)

Η Μαρίνα Σάττι θα ρίξει την… ζαριά της στον 68ο διαγωνισμό της Eurovision έχοντας συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της κι ας φέρει ότι θέλει μετά!

Η Eurovision ετοιμάζεται να σηκώσει αυλαία για 68η φορά φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας και η ελληνική αποστολή έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πάνω της μετά από πολλά χρόνια με τα προγνωστικά να της δίνουν σίγουρες ελπίδες για τερματισμό στην πρώτη δεκάδα, αλλά τις πιθανότητες να αγγίζουν μέχρι και την τριάδα.

Η Μαρίνα Σάττι εκπροσωπεί επάξια την Ελλάδα με το «ZARI» κι έχει κάνει τους Eurofans όλης της Ευρώπης να ξεσηκωθούν και να χορεύουν στον ρυθμό της ενόψει της μεγάλης γιορτής της μουσικής.

Η μίξη της pop μελωδίας με τα παραδοσιακά στοιχεία μαζί με την εκρηκτική χορογραφία κάνει τους Έλληνες να ελπίζουν σε μία καλή θέση στον μεγάλο τελικό που θα λάβει χώρα σήμερα (11/05) στις 22:00 και ανυπομονούν να δουν την Σάττι να ανεβαίνει στην σκηνή στην 12η θέση.

Παραδοσιακά, το πρώτο μισό της βραδιάς δεν είναι πολύ τυχερό για όποιον εμφανίζεται τότε, οπότε η Μαρίνα στάθηκε λίγο άτυχη σε αυτό, όμως σε καμία περίπτωση η εντυπωσιακή της παρουσία δεν θα επηρεαστεί από αυτό.

Το ενδιαφέρον είναι έτσι κι αλλιώς στα… ύψη λόγω της πολύ ενθουσιώδους ελληνικής συμμετοχής με τα k-pop και παραδοσιακά στοιχεία, όμως όποιος θέλει να ρίξει λίγο ακόμη «αλατοπίπερο» στην βραδιά του μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει το Pamestoixima για στοιχηματισμό.

Από την επιλογή φυσικά του τελικού νικητή, όπου συναντάμε την Μαρίνα Σάττι σε 28.00 απόδοση, μέχρι την χώρα που θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη τριάδα/ πεντάδα/ δεκάδα με την Ελλάδα να έχει 5.00, 3.00 και 1.45 απόδοση, το Pamestoixima διαθέτει πληθώρα στοιχηματικών επιλογών.

Μάλιστα όποιος θέλει να ρισκάρει λίγο παραπάνω μπορεί να ποντάρει πόσους πόντους θα συλλέξει η Σάττι από το televoting, αλλά και από την ψηφοφορία των χωρών.

Δείτε όλες τις επιλογές του Pamestoixima πατώντας ΕΔΩ 

Οι πρότασεις του BN Sports:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0