Face to Face

Ο ρεπόρτερ της Πόρτο Πέδρο Βιέιρα στο BN Sports για Σεμέδο: «Ο Κονσεϊσάο τον ήθελε πολύ – Φανταστικός παίκτης όταν είναι… συγκεντρωμένος»

Ο ρεπόρτερ της Πόρτο Πέδρο Βιέιρα στο BN Sports για Σεμέδο: «Ο Κονσεϊσάο τον ήθελε πολύ – Φανταστικός παίκτης όταν είναι… συγκεντρωμένος»

Ο Ρούμπεν Σεμέδο θεωρείται ποδοσφαιριστής της Πόρτο, κλείνοντας τον κύκλο των 2,5 ετών στον Ολυμπιακό. Ο ρεπόρτερ των «δράκων» και ιδιοκτήτης της Mercado Azul, Πέδρο Βιέιρα, μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τον Πορτογάλο αμυντικό και το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου με την συγκεκριμένη μεταγραφή.

Συνέντευξη στον Νότη Χάλαρη

Ένα μεγάλο ρεσιτάλ έλαβε τέλος. Ο Ρούμπεν Σεμέδο έφτασε ως αμφιλεγόμενη επιλογή στον Ολυμπιακό, εξελίχθηκε στον βασικό και αναντικατάστατο στόπερ και κατέληξε, να αποχωρεί με μία… «ρετσινιά» προβλημάτων στην πλάτη. Η μεταγραφή του στην Πόρτο είναι οριστική και ο Πορτογάλος αμυντικός αποχαιρετάει το «λιμάνι» που του αναγέννησε την καριέρα μέσα σε 2,5 χρόνια.

Οι «δράκοι» είναι έτοιμοι να υποδεχθούν έναν ποδοσφαιριστή που έχει τεράστιες προοπτικές αλλά και αρκετά προβλήματα σε όλη την καριέρα του. Ο ρεπόρτερ του πορτογαλικού συλλόγου αλλά και ιδιοκτήτης της σελίδας «Mercado Azul», μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και μετέφερε το κλίμα για την συγκεκριμένη μεταγραφή, την άποψή του αλλά και το μέλλον του έμπειρου αμυντικού.

Αναλυτικά είπε:

  • Συμφωνείς με την έλευση του Σεμέδο στην Πόρτο και γιατί;

«Η Πόρτο είχε μόνο δύο στόπερ τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμών. Χρειαζόταν άλλη επιλογή και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο τον ήθελε πάντα τον Σεμέδο. Από το περασμένο καλοκαίρι από ότι θυμάμαι»

  • Τι σου αρέσει αγωνιστικά στον έμπειρο αμυντικό;

«Όταν ο Σεμέδο είναι συγκεντρωμένος στον αγωνιστικό χώρο και δουλεύει σκληρά, είναι φανταστικός παίκτης. Η Πόρτο ξέρει ότι μπορεί να γίνει κορυφαίος σέντερ μπακ αν θέλει και τον πήρε σε πολύ χαμηλή τιμή για αυτά που μπορεί να προσφέρει»

  • Πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει την Πόρτο και γιατί;

«Η Πόρτο χρειαζόταν περισσότερες επιλογές για τη θέση του, οπότε ο Σεμέδο σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να δείξει την αξία του. Εκτός από τον τρόπο παιχνιδιού του, ήταν διεθνής παίκτης της Πορτογαλίας. Μπορεί να γίνει βασική επιλογή για την Εθνική ομάδα. Αν μπορέσει να φτάσει σε αυτό το επίπεδο, θα είναι βασικός παίκτης στην Πόρτο.»

  • Αποτελούν πρόβλημα τα όσα έκανε στη ζωή του και το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα και γιατί;

«Φυσικά το παρελθόν του είναι πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός δεν θα άφηνε ποτέ τον Σεμέδο να πάει σε μια τέτοια μεταγραφή αν δεν υπήρχε πρόβλημα. Η Πόρτο και ειδικά ο μάνατζέρ του πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Σεμέδο να ακολουθήσει τη ζωή του και να καθαρίσει το κεφάλι του»

  • Ποια είναι η γνώμη των οπαδών για τη μεταγραφή του Σεμέδο;

«Οι οπαδοί της Πόρτο αμφισβήτησαν γενικά αυτή τη μεταγραφή, αλλά σίγουρα θα δώσουν μια ευκαιρία στον Σεμέδο να δείξει την αξία του. Η συμφωνία -δάνειο με χαμηλό κόστος- ωφελεί και την άφιξή του. Φυσικά φοβούνται τη μέχρι τώρα καριέρα του Σεμέδο, αλλά ελπίζουν ότι θα το γυρίσει»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0