Τένις

Το πάλεψε μέχρι εκεί που... δεν πάει, αλλά αποκλείστηκε η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Μαϊάμι (video)

Το πάλεψε μέχρι εκεί που... δεν πάει, αλλά αποκλείστηκε η Σάκκαρη στα προημιτελικά του Μαϊάμι (video)

Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως σε ένα απίστευτο ματς έδωσε η Μαρία Σάκκαρη, αλλά ηττήθηκε από την Ριμπάκινα και έχασε την ευκαιρία να προχωρήσει περισσότερο στο τουρνουά του Μαϊάμι.

Η Μαρία Σάκκαρη δε στάθηκε απλά  στο ύψος των περιστάσεων, αλλά έκανε συνεχείς υπερβάσεις, πριν λυγίσει από την Ριμπάκινα στα προημιτελικά του Μαϊάμι , μετά από τρεις σχεδόν ώρες παιχνιδιού 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες με 7-5, με τις δύο παίκτριες να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στα σερβίς τους, κυρίως στα πρώτα. Η Σάκκαρη είχε δεχθεί break για το 4-2, το οποίο ανταπέδωσε κατευθείαν, αλλά στο τελευταίο service game της πιέστηκε και δέχθηκε το καθοριστικό break.

Το δεύτερο σετ αποτέλεσε μια εποποιία και μια κατάθεση ψυχής της Σάκκαρη. Το παιχνίδι είχε γίνει πλέον ροντέο με εκατέρωθεν break, και η Ελληνίδα βρέθηκε να σερβίρει ούσα πίσω στο σκορ με 5-4. Εκεί έσωσε δύο match point της Ριμπάκινα, και κέρδισε με 7-4 το tie-break που ακολούθησε.

Η «μάχη» συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση και στο τρίτο σετ, όπου με το σκορ στο 3-3 η Σάκκαρη δέχθηκε break. Στη συνέχεια έσωσε άλλα δύο match point στο δικό της σερβίς, αλλά στο τελευταίο game η Ριμπάκινα βρήκε τεράστια σερβίς, με τα οποία έκαμψε την αντίσταση της Ελληνίδας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0