Football Talk

«Βασίλισσα» και με τα… δεύτερα: Στο +14 η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, έκανε «διπλό» στη Σοσιεδάδ! (video)

«Βασίλισσα» και με τα… δεύτερα: Στο +14 η Ρεάλ Μαδρίτης από την Μπαρτσελόνα, έκανε «διπλό» στη Σοσιεδάδ! (video)

Τι και αν το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει; Τι και αν αγωνιζόταν με τα «δεύτερα»; H Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 1-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ και άφησε στο -14 την Μπαρτσελόνα!

Παρ’ ότι έπαιζε με σύνθεση ανάγκης λόγω… Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ Μαδρίτης με γκολ του Αρντά Γκιουλέρ πέρασε και από το Σαν Σεμπαστιάν (1-0 την Ρεάλ Σοσιεδάδ) και άφησε στο -14 την Μπαρτσελόνα, στον δρόμο για την κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ισπανική La Liga.

Πώς όμως φτάσαμε σε αυτό το σημείο; Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε μία ενδεκάδα γεμάτη αλλαγές και ξεκίνησε τον Αρντά Γκιουλέρ στο αρχικό σχήμα.

Και αυτός, τον δικαίωσε απόλυτα, πετυχαίνοντας το γκολ (29΄) που έκρινε το παιχνίδι, για να χαρίσει το «τρίποντο» στην «βασίλισσα». Βινίσιους, Μπέλινγχαμ, Κρόος, Βαλβέρδε, Τσουαμενί και Ρούντιγκερ δεν βρέθηκαν στις αρχικές επιλογές του Ιταλού προπονητή προκειμένου να πάρουν «ανάσες»

Οι Βινίσιους, Βαλβέρδε και Ρίντιγκερ πέρασαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην «πατά το γκάζι» και να παίρνει μία επαγγελματική νίκη, πριν τον πρώτο μεγάλο ημιτελικό με τους Βαυαρούς.

Στο +14 πλέον από την Μπαρτσελόνα, το 36ο της πρωτάθλημα είναι πιο κοντά από ποτέ!

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0