Τένις

Σερένα Γουίλιαμς: «Ο Τάιγκερ Γουντς έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να βρίσκομαι εδώ...»

Σερένα Γουίλιαμς: «Ο Τάιγκερ Γουντς έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο να βρίσκομαι εδώ...»
Η Σερένα Γουίλιαμς αποκάλυψε πως ο κορυφαίος παίκτης γκολφ της ιστορίας, Τάιγκερ Γουντς ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που συνέχισε να παίζει τένις... 

Η κορυφαία τενίστρια, Σερένα Γουίλιαμς μετά τη νέα νίκη της στο US Open και την πρόκριση στον 3ο γύρο, αποκάλυψε τον ρόλο που έπαιξε ο καλός της φίλος Τάιγκερ Γουντς, ώστε να μην τα παρατήσει στη διάρκεια των απογοητευτικών αποτελεσμάτων της το τελευταίο διάστημα. 

Αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε η θρυλική τενίστρια για την επικοινωνία της με τον Τάιγκερ Γουντς: 


«Είναι ένας από τους λόγους που βρίσκομαι εδώ, ένας από τους κύριους λόγους που εξακολουθώ να παίζω».

«Μιλούσα με τον Τάιγκερ Γουντς, ο οποίος είναι φίλος, του ζήτησα τη συμβουλή του για την καριέρα μου στο τένις. Του είπα, "δεν ξέρω τι να κάνω, νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει, αλλά ίσως δεν έχω τελειώσει το τένις». 

«Ο Γουντ ήταν ανένδοτος και με συμβούλεψε, λέγοντάς μου, "Σερένα, τι θα γινόταν αν έδινες μια ευκαιρία στον εαυτό σου, για μόλις δύο εβδομάδες; Δεν χρειάζεται να δεσμευτείς σε τίποτα. Απλώς βγαίνεις στο γήπεδο κάθε μέρα για δύο εβδομάδες και τα δίνεις όλα και βλέπεις τι θα συμβεί»

«Ακολούθησα τη συμβουλή του και όταν μετά από ένα μήνα επέστρεψα στην προπόνηση, ένιωσα μαγικό το συναίσθημα να πιάνεις ξανά τη ρακέτα». 


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0