Μια Φώτο μια Ιστορία

Τα χρόνια περνούν, όλα τριγύρω αλλάζουνε, μα το... κυνηγητό Μέσι και Μόντριτς, πάντα το ίδιο μένει!

Τα χρόνια περνούν, όλα τριγύρω αλλάζουνε, μα το... κυνηγητό Μέσι και Μόντριτς, πάντα το ίδιο μένει!
9 Μαρτίου 2022: Ο Λιονέλ Μέσι τραβά τη φανέλα του Λούκα Μόντριτς και «ξυπνά» μνήμες από Clasico. Ένα deja vu στο οποίο οι ρόλοι και οι φανέλες άλλαξαν, μα ο χρόνος που δεδομένα φθείρει και τους δύο, δεν μπόρεσε να αλλάξει το... σενάριο!
Σχετικά Άρθρα
Γράφει ο Φάνης Τσοκανάς
 
Η μία φανέλα μπορεί να άλλαξε, τα χρόνια να πέρασαν και για τους δύο, αλλά ακόμη «ζητά» ο ένας τη φανέλα του άλλου. Η εικόνα που ξεκίνησε ως αστείο και στην πορεία έγινε... λατρεία, δεν άλλαξε για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν
 
Λούκα Μόντριτς και Λιονέλ Μέσι βρήκαν την ευκαιρία να παίξουν το αγαπημένο τους... κυνηγητό στη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League και να θυμηθούν κάτι από τα παλιά. Κάτι από τα Clasico μεταξύ του 2012, που ο Κροάτης έγινε κάτοικος Ισπανίας, και του 2021, που ο Αργεντίνος έγινε κάτοικος Παρισιού. Παράλληλα, όμως, έδωσαν την ευκαιρία στο ίντερνετ να... οργιάσει.
 
«Scripta manent» και στην εποχή του διαδικτύου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάποιος θα έχει συγκρατήσει την στιγμή. Το ίδιο συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση, «εκθέτοντας», έστω και σε μεταγενέστερο χρόνο, την... Μπαρτσελόνα!
 
Ήταν Μάρτιος του 2019, όταν οι «μπλαουγκράνα» με ένα tweet «τρόλλαραν» τον Κροάτη μέσο για το παρατεταμένο τράβηγμα της φανέλας του Λιονέλ Μέσι ή αν προτιμάτε, το χρησιμοποίησαν ως αφορμή για ευφάνταστο μάρκετινγκ. 
 
«Είναι πολύ πιο εύκολο να αγοράσεις μια φανέλα του Μέσι, πηγαίνοντας στο online κατάστημά μας» ανέφεραν χαρακτηριστικά.
 
 
Στο σήμερα, το εμπορικό τμήμα της Ρεάλ Μαδρίτης δεν «ανταπέδωσε» το χτύπημα, ούτε «ξέθαψε» την εν λόγω λήψη, αλλά το έκανε ο κόσμος του ίντερνετ γι' αυτό. Μικρή σημασία έχει. Αν μείνει κανείς στο ποιος τράβηξε φέτος τη φανέλα του άλλου, κοιτά το δέντρο και χάνει το δάσος.
 
Σε τελική ανάλυση, κάθε τέτοια λήψη από τον φωτογραφικό φακό, αποτελεί μία τρανή απόδειξη της εκτίμησης που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Κάτι σαν την κίνηση του Νέστα που στα 35 του χρόνια, «γρέμισε» ιπποτικά τον νεαρό τότε Αργεντίνο, γνωρίζοντας πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να τον σταματήσει. 
 
Άλλωστε, όταν ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι, έστω και στα 34 του χρόνια, μαρκάρει με τόσο πάθος -έστω και αντικανονικά- είναι ένα «παράσημο» για τον αντίπαλο, μια ακόμα κίνηση παραδοχής της δεδομένης ποιότητας του Λούκα Μόντριτς.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0