eSports & Games

Αγαπημένα IPs επαναφέρει στο προσκήνιο η THQ Nordic

Αγαπημένα IPs επαναφέρει στο προσκήνιο η THQ Nordic
To παρελθόν δίνει ζωή στο μέλλον

Σε πρόσφατη παρουσίασή της, η THQ Nordic ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία μιας σειράς από τίτλων που σηματοδοτούν την αναβίωση αγαπημένων IPs. Πιο συγκεκριμένα:

Destroy All Humans 2: Reprobed

Ο γνωστός εξωγήινος Crypto επιστρέφει και για μια ακόμα φορά θα εξερευνήσει τους πάντες και τα πάντα. Η KGB ανατίναξε το διαστημόπλοιό του και ο πρωταγωνιστής αναζητά εκδίκηση, σε μια περιπέτεια που θα τον φέρει στη Σοβιετική Ένωση, την Ιαπωνία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Η.Π.Α. αλλά και τη Σελήνη. Εκεί θα αναζητήσει συμμαχίες με γήινους, το είδος που υποτίθεται πως είχε ως αρχική αποστολή να σκλαβώσει. Παράλληλα, θα έχει στην κατοχή του τα πλέον εξελιγμένα όπλα της εποχής αλλά και νέες τεχνολογίες, όπως το Meteor Shower.

Το Destroy All Humans 2: Reprobed θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC.





Jagged Alliance 3

Έχουν περάσει πάνω από 2 δεκαετίες από την κυκλοφορία του Jagged Alliance 2 για PC (1999) και τώρα η THQ Nordic και η ομάδα ανάπτυξης Haemimont Games ανακοίνωσαν τη συνέχεια της θρυλικής σειράς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στρατηγικής, με το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του να έχει προσφέρει στο παρελθόν αρκετά επιτυχημένα παιχνίδια, όπως η σειρά Tropico, το Surviving Mars και το Victor Vran.

Το σενάριο θα μεταφέρει τους παίκτες στη φανταστική χώρα Grand Chien. Εκεί επικρατεί χάος, μετά την κατάληψη της εξουσίας με τη βία, από την παράνομη στρατιωτική οργάνωση που είναι γνωστή ως "the Legion". Σε πρωταγωνιστικό ρόλο μια ομάδα μισθοφόρων, με αποστολή να παραδώσει την Grand Chien και πάλι στους κατοίκους της. Για να το επιτύχει θα πρέπει να συνδυάσει στρατηγική και εξερεύνηση, καταλαμβάνοντας σταδιακά περιοχές και δημιουργώντας όλο και περισσότερες ομάδες αντίστασης.

Το Jagged Alliance 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC.



Outcast 2: A New Beginning

To μακρινό 1999 κυκλοφόρησε το Outcast και οι παίκτες γνώρισαν τον πρώην πεζοναύτη Cutter Slade και τον εξωγήινο πλανήτη Adelpha. Δύο δεκαετίες και πλέον μετά, η THQ Nordic και η Appeal Studios, που επανέρχεται στο τιμόνι της δημιουργίας ενός ακόμα τίτλου της σειράς, ανακοίνωσαν το Outcast 2: A New Beginning, που θα λανσαριστεί- άγνωστο το πότε- για PC, Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5.

Η ηρεμία δεν κράτησε για πολύ και ο πλανήτης Adelpha αντιμετωπίζει την απειλή ειβολέων. Αυτή τη φορά, o Cutter Slade- που επανέφεραν στη ζωή οι Yods- θα πρέπει να οργανώσει το κίνημα αντίστασης που θα αντιμετωπίσει τις αδίστακτες εταιρείες, οι οποίες όχι μόνο ξεγυμνώνουν το Adelpha από τις προμήθειές του, αλλά φτάνουν και στο σημείο να στέλνουν στη σκλαβιά τους κατοίκους του και να τους θανατώνουν. Η δράση αναμένεται να είναι καταιγιστική και το τέλος δεν είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά θα καθοριστεί από τις αποφάσεις που θα λάβουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του gameplay.



Νικήτας Καβουκλής

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0