eSports & Games

Ένας… εκκολαπτόμενος «βράχος» για τον Ολυμπιακό: Ο Νέλσον Άμπεϊ, μέσα από το Football Manager!

Ένας… εκκολαπτόμενος «βράχος» για τον Ολυμπιακό: Ο Νέλσον Άμπεϊ, μέσα από το Football Manager!

Σχετικά άγνωστος στην Ελλάδα, μα όχι και στο… Football Manager. Τι «λέει» η καρτέλα του Νέλσον Άμπεϊ στο δημοφιλές παιχνίδι, για τον ποδοσφαιριστή που φαίνεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Σχετικά Άρθρα

Από το… πουθενά, «έσκασε» η είδηση από την Αγγλία πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.  

Πρόκειται για τον 20χρονο Νέλσον Άμπεϊ, που αγωνίζεται στη Ρέντινγκ. Μάλιστα, βρίσκεται στον αγγλικό σύλλογο σε όλη του την καριέρα, ενώ φέτος έκανε το βήμα παραπάνω, ανεβαίνοντας στην πρώτη ομάδα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του, αποτελεί έναν εκ των αρχηγών της ομάδας της League One. Ωστόσο, πλέον ήρθε η στιγμή της αποχώρησης. Η Λούτον εξέφρασε έντονα το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Άμπεϊ, όμως ο ίδιος καθώς φαίνεται, προτιμά να ρίξει… άγκυρα στο Λιμάνι.

Αφού λοιπόν προβάρει τα «ερυθρόλευκα», δίνεται μια ιδανική ευκαιρία για να ρίξουμε μια «κλεφτή» ματιά στην καρτέλα του, στο Football Manager 2024!

Τι συμπέρασμα βγαίνει; Ότι πρόκειται για έναν εκκολαπτόμενο βράχο για την άμυνα του Ολυμπιακού! Γρήγορος, δυνατός, ένας ηγέτης, με πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης στο μέλλον!

Δίχως αμφιβολία, σε περίπτωση που προχωρήσει η μεταγραφή του από την ομάδα του Πειραιά, τότε τα οφέλη μπορεί να είναι αρκετά. Τόσο άμεσα, όσο και σε βάθος χρόνου!

Η καρτέλα του Νέλσον Άμπεϊ στο FM 2024:

Nelson_Abbey.png

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0