eSports & Games

Από τον Κωνσταντέλια, στον Ιωαννίδη και τον Πήλιο: Παίκτες που βελτιώθηκαν στη νέα έκδοση του Football Manager!

Από τον Κωνσταντέλια, στον Ιωαννίδη και τον Πήλιο: Παίκτες που βελτιώθηκαν στη νέα έκδοση του Football Manager!

Το χειμερινό update του Football Manager 2024 είναι πλέον διαθέσιμο και ορισμένοι ποδοσφαιριστές των ελληνικών ομάδων, «εξαργύρωσαν» την καλή τους παρουσία στο χορτάρι, με… βελτιωμένα χαρακτηριστικά!

Η στιγμή για το χειμερινό update του Football Manager 2024 έφτασε! Το νέο, εμπλουτισμένο «πακέτο» του δημοφιλούς παιχνιδιού είναι εδώ, όχι μόνο με τις μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά και με μερικές βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες των ελληνικών ομάδων δεν θα μπορούσαν να λείπουν. Άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό φυσικά, άλλοι σε λιγότερο, όμως με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Οι προπονητές τους τούς εμπιστεύθηκαν στην πραγματικότητα, εκείνοι δεν απογοήτευσαν και η επιβράβευση, πέρα από τον αγωνιστικό τους χρόνο, ήρθε και στη νέα έκδοση του FM24!

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αποτελεί ο Σταύρος Πήλιος, ο οποίος απέκτησε ενεργή συμμετοχή στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα και είδε την καρτέλα του σαφώς πιο βελτιωμένη, συγκριτικά με την αρχική εικόνα του στο παιχνίδι.

Δεν είναι ο μοναδικός ωστόσο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, ο Φώτης Ιωαννίδης, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί και ο Χουάν Μιριτέλο, αποτελούν κομβικά «γρανάζια» στις ομάδες τους. Οι εμφανίσεις τους κατά τη διάρκεια της σεζόν είναι εντυπωσιακές και έτσι, όπως είναι λογικό, αυτό μεταφέρεται και στο παιχνίδι.

Σταύρος Πήλιος (ΑΕΚ)

Πριν

πηλιος_παλιο.png

Μετά

Pilios_neo.png

Γιάννης Κωνσταντέλιας (ΠΑΟΚ)

Πριν

κωνσταντελιας_παλιο.png

Μετά

Ntelias_neo.png

Φώτης Ιωαννίδης (Παναθηναϊκός)

Πριν

Ιωαννιδης_παλιο.png

Μετά

Ioannidis_neo.png

Αγιούμπ Ελ Κααμπι (Ολυμπιακός)

Πριν

Ελ_Κααμπι_παλιο.png

Μετά

El_Kaabi_neo.png

Χουάν Μιριτέλο (Αστέρας Τρίπολης)

Πριν

μιριτελο_παλιο.png

Μετά

Maritello_neo.png

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0