Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90: Ο Καμπάτσο... αποφάσισε, η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για Final 4! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 101-90: Ο Καμπάτσο... αποφάσισε, η «Βασίλισσα» ετοιμάζεται για Final 4! (video)

Ο Καμπάτσο έβαλε το πόδι στο «γκάζι», έπιασε ταχύτητες που ελάχιστοι μπορούν να ακολουθήσουν και έφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης μια νίκη μακριά από το Final 4!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Μπασκόνια με 101-90 στο Wizink Center, έκανε το 2-0 στη σειρά, και πλέον απέχει μια νίκη από το να δώσει το «παρών» σε ένα ακόμη Final 4.

Το Game 2 ήταν αρκετά διαφορετικό από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, καθώς η Μπασκόνια μπήκε πιο έτοιμη και συγκεντρωμένη, ώστε να αντέξει στον ρυθμό της Ρεάλ. Υπήρξε, όμως, μια ταχύτητα, που μόνο ο Φακούντο Καμπάτσο μπορεί να πιάσει. Ο Αργεντινός όρισε το τέμπο και τη μοίρα του αγώνα και «λύγισε» τους μαχητικούς Βάσκους.

 


Ο Γιαμπουσέλε ήταν αυτός που τον ακολούθησε στο δεύτερο ημίχρονο, για να ανοίξει η διαφορά, η οποία αυξανόταν συνεχώς ύστερα από ένα ανταγωνιστικό πρώτο ημίχρονο.

 

Ο Καμπάτσο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής με 24 πόντους και 7 ασίστ και ο Γιαμπουσέλε προσέθεσε 16, ενώ άλλοι 4 παίκτες είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (Γιουλ, Ταβάρες, Πουαριέ, Ντεκ).

Για την Μπασκόνια, θετική εικόνα είχαν οι Μαρίνκοβιτς (20 πόντοι) και Μίλερ-Μακιντάιρ (13 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 8 ασίστ).

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 46-40, 74-63, 101-90.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0