eSports & Games

Ένα από τα καλύτερα μακρινά σουτ του παιχνιδιού: Ο Τάσος Μπακασέτας, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager!

Ένα από τα καλύτερα μακρινά σουτ του παιχνιδιού: Ο Τάσος Μπακασέτας, στο «μικροσκόπιο» του Football Manager!

Ηγέτης, ακούραστος, με σουτ… δυναμίτη. Το προφίλ του Τάσου Μπακασέτα στο Football Manager, αρκεί για να κάνει τους φίλους του Παναθηναϊκού να χαμογελούν!

Η «βόμβα» έχει… σκάσει εδώ και μερικές ημέρες και το βράδυ της Δευτέρας (22/01), έγινε και επίσημη! Ο Τάσος Μπακασέτας αποχώρησε από την Τραμπζονσπόρ, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού!

Ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας θα φορά τη φανέλα με το «τριφύλλι» στο στήθος για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Τα χαρακτηριστικά του είναι λίγο-πολύ γνωστά σε όλους. Του αρέσει να αναλαμβάνει ευθύνες, κάτι που ποτέ δεν έκρυψε.

Μέσα στο γήπεδο, είναι ο ηγέτης της ομάδας του και μάλιστα με επιτυχία. Τουλάχιστον, όπως έχει δείξει στα χρόνια του στην Τραπεζούντα, αλλά και με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στους «πράσινους» έρχεται με σκοπό να αναλάβει τον ίδιο ρόλο. Και αν το Football Manager δεν πέφτει… έξω, τότε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, δεν θα δυσκολευτεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Παρατηρώντας την καρτέλα του, εάν χρειαζόταν να την χαρακτηρίσουμε με μία μόνο λέξη, αυτή θα ήταν «πλήρης». Ή μάλλον καλύτερα «υπερπλήρης»! Με αποκορύφωμα φυσικά, το μακρινό του σουτ. Άλλωστε, με βαθμολογία 18 στο δημοφιλές παιχνίδι, πιθανότατα ο Μπακασέτας θα αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού στον συγκεκριμένο τομέα.

Μένει να φανεί, εάν θα «επαληθεύσει» και στον Παναθηναϊκό, όσα… λέει το προφίλ στο Football Manager.

Η καρτέλα του Τάσου Μπακασέτα, στο Football Manager 2024:
Μπακασετας_ΦΜ.png

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0