eSports & Games

Δεν είναι το twitter: Η Μπράιτον «υποκλίνεται» στο Football Manager ελέω… Μπάρκο!

Δεν είναι το twitter: Η Μπράιτον «υποκλίνεται» στο Football Manager ελέω… Μπάρκο!

Για τους λάτρεις του Football Manager, δεν αποτελεί έκπληξη. Τουναντίον. Πλέον όμως, έφτασε η στιγμή μία ομάδα της Premier League, να αναγνωρίσει την αξία του και να… παρουσιάσει έναν παίκτη της, με βάση το «βιογραφικό» του στο δημοφιλές παιχνίδι!

Εσείς γνωρίζετε το όνομα Βαλεντίν Μπάρκο; Εάν όχι, τότε πιθανότατα θα το μάθετε λίαν συντόμως. Ο νεαρός Αργεντίνος πήρε το αεροπλάνο και μαζί τη μεγάλη απόφαση, να κάνει το επόμενο, σπουδαίο βήμα στην καριέρα του.

Η Μπράιτον διέκρινε το αστείρευτο ταλέντο του 19χρονου αριστερού μπακ, σχεδόν αμέσως. Έτσι, έβγαλε από τα ταμεία της το ποσό των 9 εκατομμυρίων ευρώ (και κάτι παραπάνω), προκειμένου να τον αποκτήσει από την Μπόκα Τζούνιορς. Εκείνος δε δίστασε να πει το «ναι». Άλλωστε, το δέλεαρ της Premier League δε θεωρείται αμελητέο.

Οι «γλάροι» τα τελευταία χρόνια, έχουν αποδείξει ότι δύσκολα πέφτουν… έξω στις μεταγραφικές τους κινήσεις. Εν προκειμένω, η επαλήθευση ίσως και να έρθει πιο άμεσα απ’ ότι συνήθως! Ο λόγος και έχει όνομα. Football Manager!

Ο Μπάρκο θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία wonderkid της τελευταίας έκδοσης του δημοφιλούς παιχνιδιού. Με πληρέστατη καρτέλα, αλλά και τη δυνατότητα να αγωνίζεται ουσιαστικά σε όλη την αριστερή πλευρά, μόλις στα 19 του χρόνια, γίνεται αντιληπτό πως πρόκειται για ένα «διαμάντι»!

valentin_barko.png

Αν ωστόσο το FM δεν αρκεί για να πείσει και τον πλέον… δύσπιστο, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσει. Και αυτό, διότι η Μπράιτον επέλεξε να «παρουσιάσει» τον Μπάρκο στους φιλάθλους της, μέσω των αριθμών του στο παιχνίδι!

Έτσι, όπως μας ενημερώνει με ένα post στο Facebook, ο παίκτης, συνολικά μέσα στο FM24, έχει υπογράψει συμβόλαια σε 237.810 περιπτώσεις, ενώ έχει αγωνιστεί σε 4.808.657 παιχνίδια! Παράλληλα, έχει βρει δίχτυα 671.476 φορές και έχει μοιράσει 1.463.870 ασίστ! Ακόμα και τα χατ-τρικ που έχει σημειώσει «ζαλίζουν», αφού φτάνουν στα 6.095!

Όποιος αμφιβάλλει λοιπόν, για την αξιοπιστία του παιχνιδιού, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. Η Μπράιτον αναγνωρίζει την πραγματική αξία του Football Manager. Χρειάζεται κάτι άλλο;

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0