eSports & Games

«Ακούραστος μαχητής»: Όσα… λέει το Football Manager για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της ΑΕΚ!

«Ακούραστος μαχητής»: Όσα… λέει το Football Manager για τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς της ΑΕΚ!

Παίκτης με «γεμάτη» καρτέλα, πολυθεσίτης, που μπορεί να συνεισφέρει αρκετά στην ΑΕΚ. Το Football Manager σάς παρουσιάσει τον Ρόμπερτ Λιούμπισιτς!

Σχετικά Άρθρα

Η «βόμβα» έσκασε! Η ΑΕΚ έφτασε στην απόκτηση του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε ακόμα μία… μεταμεσονύκτια κίνηση!

Ο 24χρονος Κροάτης, έχει την πολυτέλεια να αγωνίζεται τόσο στο αριστερό άκρο της άμυνας, όσο και στη μεσαία γραμμή, προσφέροντας αρκετές λύσεις στον Ματίας Αλμέιδα.

Για να τον… γνωρίσουμε λίγο καλύτερα, θα στραφούμε για άλλη μια φορά, στο Football Manager! Άλλωστε, το δημοφιλές παιχνίδι αποτελεί, στις περισσότερες των περιπτώσεων, «καθρέφτη» της πραγματικότητας.

λιουμπιε.jpg

Ρίχνοντας, λοιπόν, μια ματιά στην καρτέλα του στο FM24, θα παρατηρήσουμε πως διαθέτει εντυπωσιακές σωματικές ικανότητες. Με φυσική αντοχή στο «18», μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως… ακούραστος και να «καταπιεί» αρκετά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Πολύ ανεβασμένα είναι φυσικά και τα mental στοιχεία του, με την εργατικότητα να ξεχωρίζει. Η μόνη του αδυναμία, εντοπίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, και συγκεκριμένα στην ντρίμπλα. Κάτι που όμως έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει.

Κατανοούμε επομένως, πως ο Λιούμπισιτς θα αποτελέσει ένα «πολυεργαλείο» στα χέρια του Ματίας Αλμέιδα!

Δείτε την καρτέλα του Ρόμπερτ Λιούμπισιτς στο Football Manager 2024:

λιουμπισιτς.png

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0