Face to Face

Ο Χρήστος Μανδάς στο BN Sports: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα για τα play out, του χρόνου θα τον πάμε εκεί που του αξίζει»

Ο Χρήστος Μανδάς στο BN Sports: «Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα για τα play out, του χρόνου θα τον πάμε εκεί που του αξίζει»

Ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν στην Stoiximan Super League, ο Χρήστος Μανδάς, μίλησε στο BN Sports μετά τη νίκη του ΟΦΗ με 3-2 επί του Ατρομήτου για τον τρόπο που η ομάδα του «κλείνει» τη σεζόν.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις στον Βασίλη Βασιλείου

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 3-2 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου για 6η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League. Με αυτή τη νίκη, οι Κρητικοί έκαναν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 7ης θέσης της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα παρέμειναν αήττητοι στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Σε ένα ακόμη ματς του ΟΦΗ φέτος, ένας από τους διακριθέντες ήταν ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος πραγματοποίησε μία αξιόλογη εμφάνιση και στο Περιστέρι. Με τις επεμβάσεις που έκανε κράτησε «ζωντανούς» τους Κρητικούς στο παιχνίδι, ενώ λίγο έλειψε να πιάσει και το πέναλτι του Ρομπάιγ, καθώς μάντεψε σωστά τη γωνία.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο 21χρονος γκολκίπερ μίλησε στο BN Sports για το επιτυχημένο πέρασμα της ομάδας του από την έδρα του Ατρομήτου, τον στόχο της 7ης θέσης και τον τρόπο που «κλείνει» η σεζόν. Παράλληλα, στάθηκε στην βοήθεια που του δίνουν οι συμπαίκτες του ώστε να κάνει καλές εμφανίσεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Βάλντας Νταμπράουσκας και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

5873858_1.jpg

- Τι σημασία μπορεί να έχει για τον ΟΦΗ αυτή η νίκη, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του χαρίζει την πρώτη θέση των play out;

«Είναι μία νίκη που, ναι, μας στέλνει στην πρώτη θέση των play out και αυτός ήταν ο στόχος μας. Η εμφάνιση μας δείχνει ότι θα μπορούσαμε όλη τη χρονιά να το κάνουμε αυτό. Αργήσαμε να βρούμε τη φόρμα μας, αλλά τώρα φαίνεται ότι είμαστε μία καλή ομάδα και ήδη προετοιμαζόμαστε για τη νέα χρονιά».

- Είναι αυτός ο τρόπος ιδανικός ώστε να «κλείσει» μία σεζόν που ο ΟΦΗ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και έμεινε εκτός στόχων από νωρίς;

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζουμε και να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας, γιατί φέτος μας έχει στηρίξει πάρα πολύ».

- Όσον αφορά τη δική σου εμφάνιση, ήσουν σε ακόμη ένα παιχνίδι πολύ σταθερός και σε επεμβάσεις και σε εξόδους, ενώ λίγο έλειψε να πιάσεις και το πέναλτι. Νιώθεις καλά με τις ικανότητες και τον εαυτό σου;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για όλη την ομάδα θεωρώ. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και εμένα με βοηθάνε πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου ώστε να κάνω τέτοιες εμφανίσεις. Δεν κάνω κάτι μόνος μου δηλαδή. Η άμυνα που έχω μπροστά μου είναι καλή και με τα παιδιά έχουμε μία άψογη συνεργασία. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί με βοηθάνε σε μεγάλο βαθμό ώστε να έρχονται αυτές οι εμφανίσεις».

5873738.jpg

- Ο ΟΦΗ έφτασε τις τέσσερις νίκες στα play out, όντας μάλιστα αήττητος. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πορεία σας αυτή, ως μία δήλωση ότι ανήκετε στο παραπάνω γκρουπ ομάδων;

«Ο ΟΦΗ δεν είναι ομάδα για να παίζει στα play out. Ανέκαθεν ήταν και θα είναι για το παραπάνω. Το ξέραμε εξ αρχής και για αυτό λέγαμε ότι ήμασταν εκτός στόχων από την στιγμή που μείναμε εκτός play off. Πιστεύω όμως ότι με τη νέα χρονιά θα είμαστε βελτιωμένοι. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή, τον κύριο Νταμπράουσκας, θα προετοιμαστούμε τόσο καλά όσο πρέπει, ώστε να πάμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει». 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0