Basket Talk

Πάνω από 1.000 φίλαθλοι στο πλευρό της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR!

Πάνω από 1.000 φίλαθλοι στο πλευρό της Μακάμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR!

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η χρυσή τομή βρέθηκε, ώστε όσοι φίλοι της έχουν εισιτήριo για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR, θα μπουν κανονικά στο γήπεδο.

Το βράδυ της Τρίτης (30/04, 20:00), η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό AKTOR για την τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Play Offs της EuroLeague.

Η «Χάλα Πιονίρ» στο Βελιγράδι θα φιλοξενήσει τις δύο ομάδες, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στο Ισραήλ. Εκεί, αναμένεται να βρεθούν πάνω από 1.000 φίλοι της Μακάμπι για να στηρίξουν την ισραηλινή ομάδα.

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, όσοι έχουν ταξιδέψει στο Βελιγράδι και διαθέτουν εισιτήριο, θα μπορέσουν να δώσουν το ηχηρό «παρών» στο γήπεδο. Όλα αυτά έγιναν μετά τις πιέσεις της Μακάμπι προκειμένου να αυξηθεί ο αριθμός των θεατών για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Από τη Δευτέρα, πολλοί ήταν οι Ισραηλινοί που ταξίδεψαν στη σερβική πρωτεύουσα και πλέον, οι περισσότεροι από αυτούς θα σταθούν πλάι στην ομάδα στα δύο κρίσιμα παιχνίδια.

Μάλιστα, μέσω της ανακοίνωσής της, η Μακάμπι ευχαρίστησε τις τοπικές αρχές για την ανταπόκριση στο αίτημά της να αυξηθεί ο αριθμός των φιλάθλων της.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0