Basket Talk

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Γιαννακόπουλος για τους οπαδούς της Μακάμπι: «Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μαλ@κ!€$!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, σχολίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το γεγονός ότι η Μακάμπι θα έχει την στήριξη των οπαδών της στο γήπεδο για το Game 3 (30/4, 20:00), με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Game 3 του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι (30/4, 20:00) οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν επίσημα, ότι όλοι οι οπαδοί του που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι και έχουν εισιτήριο θα μπουν κανονικά στο γήπεδο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για τον αγώνα, έδειξε τη δυσαρέσκειά του στην απόφαση αυτή, αναφέροντας πως η Μακάμπι, στην Γενική Συνέλευση της EuroLeague, είχε συμφωνήσει ότι θα δώσει όλους τους αγώνες της κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μια ερώτηση προς τη EuroLeague... Πριν από 3-4 μήνες, στη Γενική Συνέλευση της EuroLeague στην Κωνσταντινούπολη, όταν έγινε ψηφοφορία για το αν θα επιτραπεί στη Μακάμπι να παίξει στη φετινή διοργάνωση, με όλα αυτά που συμβαίνουν στο Ισραήλ... Η Μακάμπι υποσχέθηκε ότι όλα τα παιχνίδια θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες. Ξαφνικά διαβάζουμε παντού ότι θα είναι 2.000 φίλαθλοι. Ελπίζω ότι όλα αυτά είναι μ@λ@κ!€$ και ότι η EuroLeague θα κάνει ό,τι χρειάζεται ώστε το παιχνίδι να γίνει κάτω από τις συνθήκες που η Μακάμπι υποσχέθηκε και όλοι ψηφίσαμε, ώστε να συμμετέχει στη διοργάνωση» 

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0