Basket Talk

EuroLeague: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για το Final Four!

EuroLeague: Τόσα εισιτήρια θα πάρουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για το Final Four!

 Η EuroLeague φέρεται να ενημέρωσε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον Ολυμπιακό για τα εισιτήρια του Final Four του Βερολίνου.  

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός θα βρίσκονται στο Final Four της EuroLeague που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο και όπως είναι λογικό, αρκετοί οπαδοί των δύο ομάδων, επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Γερμανία, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες από κοντά.

Η ζήτηση είναι τεράστια, όμως η EuroLeague φέρεται να ενημέρωσε τις ελληνικές ομάδες, πως θα έχουν να μοιράσουν στον κόσμο τους, από 539 εισιτήρια!

Πρόκειται για μία εξέλιξη που δυσκολεύει κατά πολύ τη θέση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, καθώς από αυτά τα 539 εισιτήρια, οι ομάδες θα πρέπει να εξυπηρετήσουν τους χορηγούς, αλλά και τις οικογένειες των παικτών.

Γι’ αυτό το λόγο, φαντάζει και αρκετά δύσκολη η πιθανότητα τα εισιτήρια να τεθούν προς τη διάθεση του κοινού. Αντίθετα, αναμένεται να γίνουν κληρώσεις και να δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί πως η τελευταία ελπίδα για να προμηθευτεί κάποιος εισιτήριο, είναι στο Marketplace της EuroLeague, εκεί που επιστρέφονται «μαγικά χαρτάκια» από φιλάθλους άλλων ομάδων, που δεν κατόρθωσαν να βρεθούν στο Final Four.

Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως τον Δεκέμβρη είχαν διατεθεί τα πρώτα εισιτήρια για το Final Four του Βερολίνου, η πλειοψηφία των οποίων είχε καταλήξει σε ελληνικά χέρια.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0