Basket Talk

«Ο Νάναλι γρονθοκόπησε τον Λαζάρεβιτς» - Σοκαριστική εικόνα!

«Ο Νάναλι γρονθοκόπησε τον Λαζάρεβιτς» - Σοκαριστική εικόνα!

Εικόνες ντροπιαστικές για τον αθλητισμό κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας το τραυματισμένο πρόσωπο του Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα, που φέρεται να του επιτέθηκε με μπουνιά ο Τζέιμς Νάναλι της Παρτίζαν.

Οι αναμετρήσεις του Ερυθρού Αστέρα με την Παρτίζαν πάντα είναι ένθερμες και επιφυλάσσουν εκπλήξεις, αυτή τη φορά όμως ήταν δυσάρεστες με την ένταση να ανεβαίνει στην μεταξύ τους σειρά Play Offs της ABA League.

H ένταση αυτή τη φορά εξαπλώθηκε και ανάμεσα στους παίκτες, αφού, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «meridiansport» και επιβεβαίωσε η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, στο διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου Aleksandar Nikolic Hall, ο Τζέιμς Νάναλι επιτέθηκε στον Στέφαν Λαζάρεβιτς γρονθοκοπώντας τον στο πρόσωπο.

Στην σημερινή (19/05) πρωινή προπόνηση των ομάδων ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα ρώτησε τον Νάναλι γιατί τον… έπνιξε στο προηγούμενο ματς με τον φόργουορντ της Παρτίζαν να απαντάει με μια γροθιά στο κεφάλι.

 

Λίγο μετά το περιστατικό, ο σύλλογος των «ερυθρόλευκων» δημοσίευσε ανακοίνωση και φωτογραφία του τραυματισμού του Λαζάρεβιτς.

Η Παρτιζάν υποδέχεται απόψε στις 20:30 στην Belgrade Arena τον Ερυθρό Αστέρα στην τρίτη αγωνιστική του τελικού των Play Offs  της ABA League με την ομάδα του κόουτς Σφαιρόπουλου να προηγείται με 2-0 στην σειρά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0