Basket Talk

«Να δούμε αυτό το δίδυμο ξανά»: Η απάντηση του Χεζόνια για τον... Λορέντζο Μπράουν!

«Να δούμε αυτό το δίδυμο ξανά»: Η απάντηση του Χεζόνια για τον... Λορέντζο Μπράουν!
Ένας οπαδός... ονειρεύτηκε «επανένωση» του Μάριο Χεζόνια με τον Λορέντζο Μπράουν και ο Κροάτης φόργουορντ φαίνεται πως συμφωνεί!

Σε μία ιδιαιτέρως αινιγματική απάντηση προχώρησε ο Μάριο Χεζόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρθηκε σε «επανένωση» του Κροάτη φόργουορντ με τον Λορέντζο Μπράουν.

«Ναι», ανέφερε ο 29χρονος στο ενδεχόμενο να μοιραστεί εκ νέου τα ίδια αποδυτήρια με τον Αμερικανοισπανό, έπειτα από την κοινή τους πορεία με τη φανέλα της Ούνιξ Καζάν, τη σεζόν 2021-22.

Και όλα αυτά, ενώ τις τελευταίες ώρες υπήρξε έντονη φημολογία πως ο Μπράουν βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι το οποίο... διέψευσε Ισραηλινός δημοσιογράφος, ο οποίος αποκάλυψε πως για τον παίκτη ενδιαφέρεται και ο Παναθηναϊκός!

Το ερώτημα είναι σε ποια ομάδα έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ξανά συμπαίκτες οι δύο αθλητές, την ώρα που τον τελευταίο καιρό, σχετικά δημοσιεύματα από την Ισπανία... απομακρύνουν τον Κροάτη από τη «βασίλισσα», ενώ είναι γνωστό, πως για εκείνον, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το «τριφύλλι».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0