Football Talk

Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ: «Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ!» (video)

Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ: «Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ!» (video)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Το παιχνίδι με τη Γουλβς έχει ολοκληρωθεί. Η Λίβερπουλ έχει καταφέρει να επικρατήσει με 2-0 και ο Γιούργεν Κλοπ έχει δει το τελευταίο του 90άλεπτο στο «Άνφιλντ», ως προπονητής της αγαπημένης του ομάδας, να έχει τελειώσει.

Έχει αποχαιρετήσει το κοινό, έχει σφίξει τις γροθιές του στο KOP, έχει μιλήσει στο μικρόφωνο, έχει συγκινηθεί και έχει δει τους παίκτες του να δακρύζουν.

Η συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί στο Λίβερπουλ είναι τεράστια. Και μπαίνει στα αποδυτήρια. Ήρθε η ώρα για μία τελευταία ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ.

Λίγα λόγια, τεράστια η σημασία τους. Επισημαίνει πόσο τους αγάπησε, λέει πόσο πολύ θέλει να τους δει να εξελίσσονται. Ξεκαθαρίζει πως η ομάδα και ο κόσμος είναι ξανά «ένα» και κλείνει τον λόγο του, ευχαριστώντας τους για αυτό το υπέροχο ταξίδι. Μοναδικός Γιούργκεν Κλοπ

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

«Σας αγαπώ. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω.

Ανυπομονώ να σας δω να εξελίσσεστε, να κάνετε τα επόμενα βήματα.

Είπα σήμερα το πρωί - οι άνθρωποι που λένε "αυτό δεν είναι αρκετό" [τα επτά τρόπαια], δεν έχουν ιδέα για το ποδόσφαιρο.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες στιγμές; Ναι, φυσικά, είναι πάντα δυνατό. Τα πήγαμε καλύτερα από ό, τι περιμέναμε; Ναι. Επειδή χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να γίνει κανείς ξανά κορυφαία ομάδα και εμείς το κάναμε.

Φέτος, ήρθαμε τρίτοι και από εδώ και πέρα, με νέα ενέργεια, με νέες επιρροές, με νέες ενισχύσεις, θα πάμε ακόμη καλύτερα.

«Θέλω απλώς να πω πως σας αγαπώ. Ήταν εκπληκτικό - σας ευχαριστώ για τη διαδρομή.»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0