Football Talk

Η «σπόντα» του Ρόδρι στην Άρσεναλ και ο λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα! (video)

Η «σπόντα» του Ρόδρι στην Άρσεναλ και ο λόγος που η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρωτάθλημα! (video)

Τη διαφορά νοοτροπίας ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι επισήμανε ο Ρόδρι, μετά την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τους «πολίτες»!

Οι ώρες έχουν περάσει, οι πανηγυρισμοί δεν έχουν ακόμη παρέλθει στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι και η ρεαλιστική πραγματικότητα είναι πως οι «πολίτες» έχουν κατακτήσει την Premier League για τέταρτη διαδοχική φορά.

Το επίτευγμα είναι τεράστιο, συζητάμε άλλωστε για τη μοναδική ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, η οποία καταφέρνει κάτι τέτοιο. Φαντάζει και είναι σπουδαίο και ένας εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι ο Ρόδρι.

Του ζητήθηκε να μπει στη διαδικασία να συγκρίνει την ομάδα του με την Άρσεναλ. Και αφότου επισήμανε πως οι «κανονιέρηδες» έκαναν μία σπουδαία χρονιά, είπε πως η διαφορά τους με τη Μάντσεστερ Σίτι, έγκειται στη νοοτροπία. Διότι το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα πήγε στο «Έτιχαντ» για την ισοπαλία, ενώ η Σίτι δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ρόδρι για την Άρσεναλ:

«Νομίζω όλα είναι η νοοτροπία. Υπάρχουν εξαιρετικοί παίκτες, σε όλες τις ομάδες της Λίγκας. Η Άρσεναλ έκανε πραγματικά μία απίστευτη σεζόν. Αλλά όταν ήρθαν εδώ να μας αντιμετωπίσουν, τους είδα να παίζουν για την ισοπαλία. Νομίζω είναι κάτι που εμείς δεν θα κάναμε. Για αυτό μιλάω για τη νοοτροπία…»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0