Basket Talk

Η αποκαθήλωση των πρωταθλητών: Γιόκιτς και Μάρεϊ έμειναν… μόνοι και λύγισαν από τους «εφτάψυχους» Τίμπεργουλβς! (video)

Η αποκαθήλωση των πρωταθλητών: Γιόκιτς και Μάρεϊ έμειναν… μόνοι και λύγισαν από τους «εφτάψυχους» Τίμπεργουλβς! (video)

Σε μια σειρά που το πλεονέκτημα έδρας έγινε… μειονέκτημα, οι Τίμπεργουλβς έδωσαν το τελευταίο «χτύπημα» στους Νάγκετς, αποκαθηλώνοντας του Πρωταθλητές σε Game 7 μέσα στο «σπίτι» τους, με ασύλληπτη ανατροπή!

Μια επική σειρά ανάμεσα σε Ντένβερ Νάγκετς και Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ολοκληρώθηκε με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε και... συνεχίστηκε. Δηλαδή με break! Επτά παιχνίδια, πέντε break, με το τελευταίο να είναι και το καθοριστικό.

Οι Τίμπεργουλβς με τη γνωστή άμυνα από «γρανίτη», έκαναν μια σπουδαία ανατροπή στο Game 7, όπου βρέθηκαν να χάνουν με 20 πόντους, στις αρχές της τρίτης περιόδου (58-38)!

Μέχρι το τέλος του δωδεκαλέπτου είχαν ήδη μειώσει στον πόντο με απίστευτο σερί (67-66), και στο τέταρτο «έπνιξαν» τους Νάγκετς.

Γιόκιτς (34 πόντοι, 19 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Μάρεϊ (35 πόντοι), ήταν συγκλονιστικοί, αλλά εντελώς μόνοι. Πέτυχαν 69 από τους 90 πόντους της ομάδας τους, με τον τρίτο σκόρερ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ, να έχει 7.

Οι Τίμπεργουλβς μοίρασαν πολύ περισσότερο το σκορ, είχαν τον Έντουαρντς σε κακή μέρα (16 πόντοι, 6/24 σουτ, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ), αλλά τόσο ο Τάουνς (23 πόντοι, 12 ριμπάουντ), όσο και το αμυντικό «κλειδί» της ομάδας, Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς (23 πόντοι), ήταν καθοριστικοί.

Η επικείμενη σειρά των Τίμπεργουλβς με τους Ντάλας Μάβερικς, στους τελικούς της Δύσης αναμένεται εξίσου συγκλονιστική.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0