Football Talk

«Είμαι πιο κοντά στο να φύγω, παρά να μείνω»: Ο Πεπ «μιμείται» τον Κλοπ και αφήνει τη Σίτι στα εννιά χρόνια;

«Είμαι πιο κοντά στο να φύγω, παρά να μείνω»: Ο Πεπ «μιμείται» τον Κλοπ και αφήνει τη Σίτι στα εννιά χρόνια;

Ξεκάθαρος και αφοπλιστικός ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όταν ρωτήθηκε για το πότε θεωρεί πως θα αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι!

Μπορεί η συνέντευξη Τύπου του Πεπ Γκουαρδιόλα να έλαβε χώρα, μόλις μερικά λεπτά, μετά την κατάκτηση του τέταρτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Καταλανός προπονητής έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, πόσο ρεαλιστής είναι.

Και φρόντισε να το κάνει για μία ακόμη φορά. Πόσω δε μάλλον, από την στιγμή που δεν άνοιξε ο ίδιος το θέμα της παραμονής του στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά ρωτήθηκε.

Οι δημοσιογράφοι μπήκαν στη διαδικασία να του επισημάνουν πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και η τοποθέτησή του ήταν αφοπλιστική.

«Η αλήθεια είναι πως είμαι πιο κοντά στο να φύγω, παρά στο να μείνω. Έχω μιλήσει με την ομάδα και αυτή την στιγμή θέλω να μείνω. Θα δούμε όμως πώς θα νιώθω τη νέα σεζόν. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα δούμε…».

Αυτά είπε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, που αν πάντως πάρει την απόφαση να αφήσει τη Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι του 2025, θα έχει συμπληρώσει εννέα χρόνια στον πάγκο της ομάδας. Όσα ακριβώς και ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος φυσικά αποχώρησε από τη Λίβερπουλ!

Πηγή: www.england365.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0