Τένις

Φριτζ – Τσιτσιπάς 2-0: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στο Μόντε Κάρλο για τον Στέφανο (video)

Φριτζ – Τσιτσιπάς 2-0: Κακή εμφάνιση και αποκλεισμός στο Μόντε Κάρλο για τον Στέφανο (video)

Ο Τέιλορ Φριτζ επικράτησε 2-0 σετ (6-2, 6-4) του Στέφανου Τσιτσιπά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μία κακή εμφάνιση απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4) στα προημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Ο Αμερικανός τενίστας ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και από το ξεκίνημα του αγώνα πίεσε τον Στέφανο, ο οποίος δεν κατάφερε να βρει «απάντηση».

Στο πρώτο σετ, ο Φριτζ μπήκε… φουριόζος στο πρώτο σετ και με δύο break έφτασε άνετα στο 4-0 στα games. Ο Τσιτσιπάς έδειχνε ότι ήταν εκτός αγώνα και παρότι μείωσε σε 5-2, έχασε τελικά το σετ με 6-2.


Ο Έλληνας πρωταθλητής βέβαια βελτιώθηκε αρκετά στο δεύτερο σετ. Μάλιστα μέχρι το 6ο game οι δύο τενίστες «πήγαιναν μαζί» (3-3), όταν ο Φριτζ έκανε ξανά break για το 4-3. Ο Τσιτσιπάς όμως κατάφερε να αντιδράσει και με το πρώτο δικό του break στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 4-4.


Ο Αμερικανός ήταν όμως «άπιαστος» στον αγώνα και με ακόμη ένα break πήρε προβάδισμα 5-4, για να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση με δικό του σερβίς (6-4).


Έτσι, ο Φριτζ θα βρεθεί στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο, όπου πρόκειται να αντιμετωπίσει τον Ρούμπλεφ (15/04) για μία θέση στον τελικό του τουρνουά.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0