Πρόσωπα

Σεμπαστιάν Παλάσιος: Πανταχού παρών αλλά τώρα… απών! (video)

Σεμπαστιάν Παλάσιος: Πανταχού παρών αλλά τώρα… απών! (video)

Μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό ο Σεμπαστιάν Παλάσιος, λόγω της θλάσης που υπέστη κόντρα στον Ολυμπιακό. Τι συνέβη τις προηγούμενες φορές που το «τριφύλλι» στερήθηκε τις υπηρεσίες του Αργεντινού άσου;

Σοβαρή αποδείχθηκε τελικά η θλάση που αποκόμισε από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (1-1, 6/11) ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο 30χρονος Αργεντινός θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ. Έτσι, θα χάσει τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού κόντρα σε Παναιτωλικό και Ατρόμητο.

Ο Παλάσιος έχει λείψει μόλις σε τρία ματς από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού το καλοκαίρι του 2021. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε ποια αποτελέσματα έφεραν οι «πράσινοι» εν απουσία του 30χρονου εξτρέμ.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0 (17/5/2022)

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική των play-offs της περσινής Super League για να έρθει το πρώτο παιχνίδι που δεν αγωνίστηκε για ούτε ένα λεπτό ο Παλάσιος! Συγκεκριμένα, έμεινε στον πάγκο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου ο «δικέφαλος του βορρά» πήρε τη νίκη με 2-0.

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας 1-1 (11/8/2022)

Το δεύτερο ματς στο οποίο απουσίασε, ωστόσο, δεν άργησε να έρθει. Στον επαναληπτικό του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας στη «Λεωφόρο» για τον 3ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League, ο Αργεντινός ήταν τιμωρημένος. Ο λόγος ήταν ότι στον πρώτο αγώνα στην Τσεχία είχε δεχθεί μέσα σε εννέα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο δύο κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και να μην μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια της ομάδας του στη ρεβάνς να ανατρέψει την ήττα με 2-0. Τελικά, το «τριφύλλι» ήρθε ισόπαλο με σκορ 1-1 με τους Τσέχους και έμεινε εκτός ευρωπαϊκής συνέχειας.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 1-2 (2/10/2022)

Η τελευταία φορά που δεν κατάφερε να είναι παρών ο Παλάσιος ήταν και πάλι απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της φετινής Super League. Ο Αργεντινός άσος είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα με 2-1 από την έδρα του «δικεφάλου του βορρά», πραγματοποιώντας την πρώτη του νίκη χωρίς τον 30χρονο εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παλάσιος έχει πραγματοποιήσει 54 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας 17 γκολ, ενώ έχει μοιράσει παράλληλα και 3 ασίστ. Για να δούμε, λοιπόν, τι θα καταφέρει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τώρα που θα χρειαστεί να παίξει για πρώτη φορά σε δύο διαδοχικά παιχνίδια χωρίς τον Αργεντινό.

Τάσος Φαραός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0