Πρόσωπα

Ποντένσε – Ζέλσον Μαρτίνς: Από 18 χρονών συμπαίκτες, πάνω από 50 αγώνες μαζί, αλλά το πρώτο γκολ ήταν «ερυθρόλευκο»! (video)

Ποντένσε – Ζέλσον Μαρτίνς: Από 18 χρονών συμπαίκτες, πάνω από 50 αγώνες μαζί, αλλά το πρώτο γκολ ήταν «ερυθρόλευκο»! (video)

Το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στον ΠΑΟΚ (21/04, 2-1), είχε «άρωμα» Πορτογαλίας! Και παρότι Ποντένσε και Ζέλσον Μαρτίνς το έκαναν να φαίνεται... εύκολο, δεν ήταν και ό,τι πιο συνηθισμένο!
 

Το παρθενικό του γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Ζέλσον Μαρτίνς στην νίκη των «ερυθρολεύκων» απέναντι στον ΠΑΟΚ (2-1 21/4). Ωστόσο, το γκολ του Πορτογάλου εξτρέμ ήταν ξεχωριστό για έναν ιδιαίτερο λόγο.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε «αντάμωσε» ξανά με τον Ζέλσον Μαρτίνς τον περασμένο Ιανουάριο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να βρίσκονται μαζί στο χορτάρι για πρώτη φορά, μόλις σε ηλικία 18 ετών, σε έναν αγώνα της Κ18 της χώρας τους με την αντίστοιχη της Τουρκίας!

Έκτοτε, αγωνίστηκαν μαζί 55 φορές (Νέοι Πορτογαλίας, Σπόρτινγκ Β’, Σπόρτινγκ), πριν αγωνιστούν ξανά μαζί στον Πειραιά. Ωστόσο, ποτέ δεν είχαν καταφέρει να συνεργαστούν σε κάποιο γκολ, με τους δύο Πορτογάλους να κάνουν την αρχή στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2-1 21/4), με τον Ποντένσε να «σερβίρει» και Μαρτίνς να σκοράρει!

Και τι γκολ, μάλιστα! Σε ένα ντέρμπι, τόσο καθοριστικό για τη συνέχεια. Βαθμολογικά και ψυχολογικά!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0