Basket Talk

NBA Play Offs: Αντέδρασαν οι Μάτζικ, «σκουπίζουν» τους Λέικερς οι Νάγκετς! (video)

NBA Play Offs: Αντέδρασαν οι Μάτζικ, «σκουπίζουν» τους Λέικερς οι Νάγκετς! (video)

Ο «φαντασμαγορικός» κόσμος του NBA συνεχίζει να εντυπωσιάζει, με τα Play Offs να συνεχίζονται και τις ομάδες, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, μέσα στο παρκέ.

Ακάθεκτοι συνεχίζουν τη φετινή τους πορεία οι Νάγκετς, με την ομάδα του Γιόκιτς να κάνει το 3-0 επί των Λέικερς, ετοιμάζοντας τις… σκούπες. Με τον «σούπερ» Εμπίντ, οι Σίξερς πήραν «ανάσα» στην σειρά με τους Νικς, μειώνοντας σε 2-1. Σε «δαιμονιώδη» φόρμα εμφανίστηκαν οι Μάτζικ, όπου και «διέλυσαν» τους Καβαλίερς κάνοντας το 2-1 στη μεταξύ τους σειρά.

Λέικερς –Νάγκετς 105-112

Μία νίκη χρειάζονται ακόμη οι Νάγκετς για να… σκουπίσουν τους Λέικερς στα Play Offs. «Ήρωας» ο Γκόρντον που πραγματοποίησε την εμφάνιση της ζωής του, με ρεκόρ πόντων (29), αλλά και ριμπάουντ (15).

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Γιόκιτς, ο οποίος πέτυχε συνολικά 24 πόντους, ενώ είχε 15 ριμπάουντ και εννέα ασίστ.

Από πλευράς Λέικερς, ο Ντέιβις έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση με 33 πόντους και 15 ριμπάουντ, ενώ ο «Βασιλιάς» Λε Μπρον, έμεινε στους 26.

Μάτζικ –Καβαλίερς 121-83

Με μία ισοπεδωτική εμφάνιση οι Μάτζικ «διέλυσαν» τους Καβαλίερς, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στη σειρά, μειώνοντας σε 2-1.

Ο Μπανκέρο με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ ξεχώρισε, ενώ και ο Σαγκς με 24 πόντους είχε μία εξαιρετική εμφάνιση.

Για τους Καβαλίερς μόνο οι Τζάρετ Άλεν και Καρίς ΛεΒέρτ προσπάθησαν, χωρίς όμως μεγάλη επιτυχία πετυχαίνοντας έκαστος από 15 πόντους.

Σίξερς – Νικς 125-114

Με τον Τζόελ Εμπίντ να πετυχαίνει 50 πόντους οι Σίξερς δεν γινόταν να χάσουν αυτή την αναμέτρηση. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια μείωσε σε 2-1 και πήρε βαθιά… ανάσα για τη συνέχεια.

Μαζί με τον Εμπίντ, ο Μάξι πέτυχε άλλους 25 πόντους βοηθώντας τα μέγιστα στην αναμέτρηση.

Για τους Νικς, ο Τζέιλεν Μπράνσον είχε 39 πόντους και 13 ασίστ, με τον Τζος Χαρτ να προσθέτει 20 πόντους και τον Όου Τζι Ανουνόμπι 17 πόντους.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0