Basket Talk

Χαμός στο ΟΑΚΑ και.... Αταμάν vs Μακάμπι: Οι καταγγελίες για απειλές και ο «άγνωστος τύπος» στα αποδυτήρια! (video)

Χαμός στο ΟΑΚΑ και.... Αταμάν vs Μακάμπι: Οι καταγγελίες για απειλές και ο «άγνωστος τύπος» στα αποδυτήρια! (video)
Έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μετά το ματς με τη Μακάμπι! Προχώρησε σε σοβαρότατες καταγγελίες, ενώ υπήρξε πρωταγωνιστής σε μία ακόμα διαμάχη.
Ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε της Μακάμπι εντός του παρκέ του ΟΑΚΑ, αλλά το δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα Play Offs της EuroLeague, είχε και... τρίτο ημίχρονο!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των «πρασίνων», Εργκίν Αταμάν, κατήγγειλε στη συνέντευξη Τύπου, ότι δέχθηκε επίθεση από έναν άνθρωπο της Μακάμπι, που μεταξύ άλλων, φέρεται να του είπε:

«Κάποιος από το σταφ της Μακάμπι μου είπε όταν πήγαινα στα αποδυτήρια, δεν ξέρω ποιος, ''θα δεις στο Ισραήλ, θα δεις τι θα κάνουν οι Σιωνιστές σε εσένα''. Είμαι ο Εργκίν Αταμάν, είμαι ο προπονητής του Παναθηναϊκού, είμαι ο προπονητής της Εθνικής Τουρκίας, είμαι Τούρκος πολίτης. Δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά των Ισραηλινών, και από πηγή που δεν κατονομάστηκε, το sport5, μεγάλο αθλητικό σάιτ της χώρας, τόνισε πως «λέει ψέματα ο Αταμάν. Κανένας άνθρωπος της Μακάμπι δεν μιλάει έτσι».

Τα «παρατράγουδα», ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί.



Αργότερα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο στα social media, που δείχνει τον προπονητή του Παναθηναϊκού να είναι έξαλλος με την παρουσία ενός ανθρώπου στο χώρο τον αποδυτηρίων.

«Ποιος είναι αυτός ο τύπος; Ποιος είναι; Τι κάνεις στα αποδυτήριά μας;», φώναζε ο Τούρκος προπονητής, με τον Ισραηλινό να απαντά «Είμαι από το Ισραήλ», χωρίς όμως αυτό να ηρεμήσει τον Αταμάν, αλλά και να είναι αρκετό, καθώς μόνο διαπιστευμένοι έχουν δικαίωμα παρουσίας σε τέτοιους χώρους.

Η ασφάλεια του γηπέδου, πάντως, τον απομάκρυνε και τα πνεύματα ηρέμησαν.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0