Μια Φώτο μια Ιστορία

Η στιγμή… εκατομμυρίων στον όμιλο της ΑΕΚ, ανήκει στην Μπράιτον: Το γκολ που περίμενε 122 χρόνια! (video)

Η στιγμή… εκατομμυρίων στον όμιλο της ΑΕΚ, ανήκει στην Μπράιτον: Το γκολ που περίμενε 122 χρόνια! (video)
Η πιο όμορφη «αγγλική» στιγμή στην φετινή σεζόν, εκτός συνόρων, ανήκει στην Μπράιτον και φέρει την υπογραφή ενός Βραζιλιάνου. Ο λόγος για τον Ζοάο Πέδρο, που σκοράρει εντός περιοχής, και όχι με πέναλτι, όπως έκανε τρεις φορές απέναντι στην ΑΕΚ, και «γράφει» ιστορία με την ομάδα του στο EuropaLeague! Σαν από παραμύθι, δείτε το ξέσπασμα του κόσμου…

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Η κορυφαία στιγμή στην ιστορία της Μπράιτον, έμελλε να λάβει χώρα εντός του 2023. Ανήκει σε έναν Βραζιλιάνο. Τυχαίνει, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να αποτελεί και την πιο ακριβή μεταγραφή που έχει πραγματοποιήσει ποτέ. Παίρνει την μπάλα στο 88ο  λεπτό, σκοράρει με απίθανο σουτ και σηκώνει μία ολόκληρη πόλη στο πόδι. Στιγμή… εκατομμυρίων, με όλο το «Άμεξ» να παραμιλά!

Κάπως έτσι, η Μπράιτον τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου της ΑΕΚ, παρά το γεγονός πως δύο μήνες νωρίτερα, είχε ηττηθεί από την ελληνική ομάδα, μέσα στην Αγγλία.

Το αποτέλεσμα αυτό, προφανώς και καθιστά μεγαλύτερο το επίτευγμά της, από τη στιγμή που έχασε στην πρεμιέρα, από την ομάδα που περίμενε πως θα έπαιρνε έξι βαθμούς. Και όμως, το τρία στα τρία την έφερε κοντά και το γκολ του Ζοάο Πέδρο την έστειλε στα… αστέρια



Παίρνει την μπάλα εντός περιοχής, μετά από υπέροχη εναλλαγή μεταξύ των «γλάρων». Δύο κοντρόλ, αλλαγή κατεύθυνσης και σουτ. Αυτό ήταν.

Ο Ζοάο Πέδρο τρέχει στον κόσμο, ο κόσμος θέλει να μπει στο γήπεδο, ουδείς πιστεύει αυτό που βλέπει. Η Μπράιτον τερματίζει πρώτη σε όμιλο Europa League, ανάμεσα σε Άγιαξ, Μαρσέιγ και ΑΕΚ, στην «παρθενική» της ευρωπαϊκή συμμετοχή, με γκολ στο 88’, και γλιτώνει έναν γύρο. Επικό!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0