Μια Φώτο μια Ιστορία

Τον Κριστιάνο, που ζητά πέντε λεπτά παραπάνω σε... φιλικό, να τον αγαπάμε λίγο περισσότερο! (video)

Τον Κριστιάνο, που ζητά πέντε λεπτά παραπάνω σε... φιλικό, να τον αγαπάμε λίγο περισσότερο! (video)

Να είσαι 38 ετών. Να έχεις κατακτήσει τα πάντα. Να μην έχεις καμία ανάγκη πλέον να παίζεις ποδόσφαιρο. Να μην το χρειάζεσαι. Αλλά να σε χρειάζεται το ίδιο το άθλημα. Αυτός είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και θέλουμε να τον βλέπουμε για… πέντε λεπτά ακόμη.

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Επρόκειτο για ένα φιλικό παιχνίδι. Για ένα ματς που είτε ο ίδιος σημείωνε πέντε γκολ, είτε σκόραρε με ψαλιδάκι, είτε αστοχούσε σε δύο πέναλτι, είτε έβαζε αυτογκόλ, σε ένα μήνα από τώρα, ελάχιστοι θα διατηρούσαν στη μνήμη τους.

Η Μπενφίκα κέρδιζε με 3-1 την Αλ Νασρ στο 65ο λεπτό και στο πρώτο μέρος, ο Άνχελ Ντι Μαρία, τέως συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης, τον είχε… αναγκάσει να εκνευριστεί. Να του κάνει φάουλ για να τον σταματήσει. Ο εγωισμός του Πορτογάλου, ο οποίος σαφώς και είναι πολύ μεγάλος, δεν του επέτρεπε να τα παρατήσει.

Συμπληρώναμε σχεδόν 70 λεπτά. Ο προπονητής του ήθελε να τον ξεκουράσει. Δεν υπήρχε λόγος να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο, δεν θα κέρδιζε τίποτα το club του, ακόμη και αν ο ίδιος ισοφάριζε.

Και όμως, δίχως να είναι αγενής, δίχως να είναι προκλητικός, δίχως να νευριάσει και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, ο Κριστιάνο ζήτησε πέντε λεπτά ακόμη. Ένα πεντάλεπτο, μήπως καταφέρει και μειώσει.

Δεν δέχεται να χάσει ούτε σε φιλικό. Και ας έφτασε 38. Και ας μην έχει κάποια οικονομική ανάγκη για να τρέχει ακόμη. Αυτός είναι ο ορισμός του «never give up». Αυτό ορίζεται… ρομαντικό, ακόμη και αν έχει έδρα τη Σαουδική Αραβία. Αξίζει λίγο περισσότερο σεβασμό ο Πορτογάλος. Μία μεγαλύτερη ένδειξη αγάπης προς το πρόσωπό του. Ζητούσε πέντε λεπτά παραπάνω. Σε φιλικό προετοιμασίας…

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0