Μια Φώτο μια Ιστορία

Από μαθητής του Μπέκαμ... διάδοχός του και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας!

Από μαθητής του Μπέκαμ... διάδοχός του και αρχηγός της εθνικής Αγγλίας!

Όταν ο Ντέβιντ Μπέκαμ συνάντησε ένα 12χρονο αγόρι, που έμελλε να γίνει αρχηγός της εθνικής Αγγλίας!

Ο Χάρι Κέιν ετοιμάζεται να βρεθεί σε ένα ακόμη Μουντιάλ με την εθνική Αγγλίας στα γήπεδα του Κατάρ. Το 2018 ως αρχηγός των «τριών λιονταριών» ηγήθηκε της ομάδας που έφτασε ως τον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Πολύ πριν όμως καταφέρει ο ίδιος να γράψει ιστορία με τη φανέλα της Αγγλίας, παρακολουθούσε τον μεγάλο σταρ και πρώην πια ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ, να μεγαλουργεί με τα «τρία λιοντάρια».

Το όνειρο του Κέιν από μικρό παιδί ήταν να γίνει επαγγελματίας, ενώ λάτρευε απεριόριστα τον Μπέκαμ. Μάλιστα, σε ηλικία 12 ετών το 2005, ο Άγγλος επιθετικός είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το είδωλό του στην Ακαδημία Μπέκαμ. Ο «Μπεκς» άνοιξε μια σχολή ποδοσφαίρου στο Γκρίνουιτς του Λονδίνου και ο Χάρι ήταν ένας από τους ξεχωριστούς αποφοίτους.

5b2dfa40d5765_1529739840_large.jpg

«Όταν συνάντησα ένα από τα παιδικά μου είδωλα», είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδευε την παραπάνω εικόνα όπου πόζαρε πλάι στον Μπέκαμ, μαζί με μια κοπέλα. Αυτή η κοπέλα, τότε φίλη του Κέιν, Κέιτι Γκούντλαντ, πλέον είναι η σύζυγός του!

Κανείς φυσικά τότε δεν γνώριζε τι παιχνίδια επεφύλασσε η μοίρα και πως ο Κέιν από ένα μικρό και ονειροπόλο αγόρι θα φτάσει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στην Premier League και να φορά το περιβραχιόνιο της εθνικής Αγγλίας σε δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ!

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0