Μια Φώτο μια Ιστορία

Ο Ρονάλντο ξανασυναντά τον Σιμεόνε για να του υπενθυμίσει πως έχει… cojones!

Ο Ρονάλντο ξανασυναντά τον Σιμεόνε για να του υπενθυμίσει πως έχει… cojones!

12 Μαρτίου του 2019: Η Γιουβέντους έχει ηττηθεί με 2-0 στη Μαδρίτη και συναντά την Ατλέτικο στην Ιταλία, με στόχο μία μεγάλη ανατροπή. Την υποδέχεται, την κερδίζει με χατ-τρικ του Κριστιάνο Ρονάλντο και με το τελικό 3-0, προκρίνεται στους «8» του Champions League. Ο φοβερός πανηγυρισμός του Πορτογάλου όμως, δεν θα έχει ξεχαστεί από τον Τσόλο Σιμεόνε που τον συναντά και πάλι!

Γράφει ο Δημήτρης Μανάκος

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται πριν από τέσσερα χρόνια την Γιουβέντους στην Ισπανία και αντικρίζει στα «ασπρόμαυρα» τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για πρώτη φορά μετά από την αποχώρησή του από την συμπολίτισσα Ρεάλ.

Ο Πορτογάλος γίνεται αυτομάτως το πρόσωπο του ματς, αλλά όχι για τον λόγο που φανταζόμαστε. Δεν πήρε πολύ την μπάλα, απώλεσε μία σημαντική ευκαιρία πριν την λήξη της αναμέτρησης, αλλά ακόμη και να έβρισκε δίχτυα, ο στόχος του ήταν να μειώσει το σκορ.

Η Ατλέτικο προηγούνταν με δύο γκολ μετά το 70ο λεπτό της συνάντησης από τους Χιμένες και Γοδίν, κάνοντας τον προπονητή της, Τσόλο Σιμεόνε, να ξεσπάσει σε πανηγυρισμούς. Γύρισε στην κερκίδα, έδειχνε πως αυτή η ομάδα έχει… καρύδια και με την λήξη της αναμέτρησης, η παράνοια στην ισπανική πρωτεύουσα συνεχίζονταν.

Περνούν δύο εβδομάδες και η Γιουβέντους υποδέχεται στις 14 Μαρτίου την Ατλέτικο στην Ιταλία, με στόχο να φτάσει σε μία επική ανατροπή, πράγμα σχεδόν… απίθανο, αν αναλογιστούμε πως αντιμετώπιζε μία φύσει αμυντική ομάδα.

Όπως και να έχει όμως, από την στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φορά την φανέλα της, τίποτα δεν μπορεί να είναι ακατόρθωτο, σε μία «μεγάλη» βραδιά του Πορτογάλου. Αυτός ανοίγει το σκορ, αυτός κάνει με την έναρξη του δευτέρου μέρους το 2-0 και στο 86ο λεπτό έχει την «χρυσή» ευκαιρία να σκοράρει από τα έντεκα βήματα.

Στέκεται απέναντι από τον Όμπλακ και ξέρεις ότι θα το βάλει. Μερικά δευτερόλεπτα μετά, ο φωτεινός πίνακας στο Τορίνο «γράφει» 3-0 και η Γιουβέντους είναι με το ένα πόδι στα προημιτελικά.

Σφύριγμα της λήξης και η… παράνοια μεταφέρεται τώρα στην άλλη πλευρά. Οι φίλοι των «μπιανκονέρι» αρνούνται να φύγουν από το γήπεδο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποδεικνύει πως διαθέτει… καλή μνήμη. Δείχνει πως έχει… cojones, πανηγυρίζει μπροστά στον Ντιέγκο Σιμεόνε και αποτελεί την αιτία που η Γιουβέντους περνά στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα χρόνια περνούν, αλλά οι δυο τους ξανασυναντιούνται. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πλέον έχει στις τάξεις της τον Κριστιάνο Ρονάλντο ταξίδεψε και έφυγε με αποτέλεσμα από την Ισπανία, χάρη στον Ελάνγκα.

Πλέον, αναμένεται η ρεβάνς. Μία ρεβάνς, που θα αποδείξει πως οι «μονομαχίες» Πορτογάλου με Αργεντίνο έχουν… απώλειες και μόνο ένας βγαίνει νικητής. Θα έχουμε ρεβάνς ή το χατ-τρικ του Ρονάλντο με την Τότεναμ ήταν προειδοποίηση; Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0