Μια Φώτο μια Ιστορία

Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 97-144: Όταν ο ουρανός έβρεχε… τρίποντα! (video)

Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 97-144: Όταν ο ουρανός έβρεχε… τρίποντα! (video)

30 Δεκεμβρίου 2020: Οι Μιλγουόκι Μπακς «αλώνουν» το Μαϊάμι επικρατώντας των Χιτ 144-97 και σημειώνοντας με αυτόν τον τρόπο τα περισσότερα τρίποντα σε έναν μόλις αγώνα στην ιστορία του ΝΒΑ!

Σχετικά Άρθρα

Γράφει η Ξανθίππη Δασκαλάκη

Ο μονόλογος ήταν το δικό της είδος εκδίκησης, είχε πει κάποτε ο Γάλλος συγγραφέας Φλωμπέρ. Αυτό ήταν κάτι που οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν πράξη, καθώς τον Δεκέμβριο του 2020 πήραν το αίμα τους πίσω από τους Μαϊάμι Χιτ μετά τον αποκλεισμό του στα προπέρσινα play – off. Πώς έφτασαν όμως στην στεγνή αυτή εκδίκηση; Μέσω ενός μονολόγου… τριπόντων!

Ακριβώς, λοιπόν, έναν χρόνο πριν οι Μπακς πέρασαν σαν σίφουνας από το Μαϊάμι επικρατώντας των Χιτ 144-97. Η διαφορά αυτών των 47 πόντων (!) προήλθε φυσικά από την αλάνθαστη ευστοχία των «ελαφιών» από την γραμμή των 7 μέτρων!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του έφυγαν από την American Airlines Arena έχοντας σκοράρει 29 τρίποντα, καταρρίπτοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των περισσότερων τριπόντων στην ιστορία του ΝΒΑ – που κατέχουν μέχρι και σήμερα –, το οποίο κατείχαν οι Χιούστον Ρόκετς και έφτανε τα 27. Φυσικά όταν μια ομάδα έχει 87 πόντους μόνο έξω από εκείνη την γραμμή, τότε η νίκη είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη!

Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» αναδείχθηκε ο Κρις Μίντλετον με 25 πόντους, με τον Τζρου Χόλιντεϊ να ακολουθεί με 24 και τον Ντόντε ΝτιΒιντσέντζο να έχει 17. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως «Greek Freak» σημείωσε μόλις 9 πόντους, ενώ ήταν ο μοναδικός από τους 13 παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν από τους Μπακς που δεν πέτυχε τρίποντο.

Απεναντίας ο Θανάσης Αντετοκούνμπο την βραδιά της 30ης Δεκεμβρίου του 2020, σημείωσε το πρώτο του τρίποντο στην καριέρα του στο ΝΒΑ και συνολικά σημείωσε 5 πόντους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0